Зоран: Ще смажем Ботев на „Лаута“!

12071703_1683443475205376_995624062_n

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Зоран Балдовалиев се закани да накаже отново Ботев в градското дерби тази събота от 20:00 часа на „Лаута”. До този момент той игра в две от тези дербита, като вкара гол във всяко едно от тях, а „черно-белите” оше нямат загуба при негово участие.

„Това ще ми е трета Битка за Пловдив. Колкото до рецепта за успех – трябва много желание. С нетърпение очакваме този двубой – както футболистите, така и запалянковците. За мен това е най-големият мач в България. Трябва да влезем с огромно желание в двубоя и още от първата минута да покажем на Ботев, че няма какво да търси от този мач, че Локомотив ще спечели.

Първото ми бе през 2007 година и никога няма да го забравя. Двубоят беше на „Лаута“ – бихме с 2:0, а аз отбелязах едното попадение. Това ми бе едва вторият мач с „черно-бялата“ фланелка. Сега им вкарах при повторния си дебют – влязох на почивката и три минути по-късно изравних за 1:1. Дано се разпиша и трети път, но за мен по-сладка ще е победата. Ще се радвам много, ако вкарам, но по-важно е феновете да бъдат щастливи, великолепната ни публика да се радва. Победа над Ботев ще е много важна. Първо, за самочувствието ни като отбор, а освен това и за точките ни в класирането, защото в момента не сме на място, което ни отговаря. Започваме подготовка за двубоя и да се надъхваме за него. Чакаме с нетърпение събота – живи и здрави, в 22 часа ще празнуваме успеха.

Ще видите далеч по-силен Локомотив след Нова година. Такъв, който е в горната половина на таблицата. И в началото не сме имали финансови проблеми, но докато се уточни кой какъв е в ръководството, какво ще става – е по-трудно. Сега всичко вече е стабилно и ние, играчите, мислим само за футбол. Дойдоха футболисти, които още ще вдигнат нивото. И съм убеден, че тепърва ще ставаме силни”, заяви Зоран Балдовалиев пред „Тема Спорт”.

Снимка: 7dnifutbol.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top