Зума има тежката дума: Бащата остава треньор на Локо! - DC news

Зума има тежката дума: Бащата остава треньор на Локо!

Бащата остава треньор на Локо ПД

Локомотив (Пловдив) няма да има нов треньор, а Христо Колев-Бащата ще продължи да води отбора. Това обяви клубната легенда Христо Бонев, въпреки опитите на ръководството на „черно-белите“ привлече наставник с необходимите лицензи. Според правилниците на БФС Бащата може да бъде начело на отбора само един месец.

„Христо Колев остава начело. Той е точният човек за това. Показа го и победата над Литекс. А по въпроса за лицензите – няма проблеми, тях ги дават“, заяви Зума.

Фаворит досега бе селекционерът на националния отбор на България до 19 години Александър Димитров, който бе помощник на Ферарио Спасов в Ботев преди 2 години. По ирония на съдбата Локомотив в последния си мач победи именно Литекс с 2:0. Сегашният щаб, начело с легендата Христо Колев-Бащата, Петър Колев и Васил Камбуров, явно ще продължи със задачата да спаси отбора и да го остави в елита.

След изборите надеждите на „черно-белите“ да имат нов и богат благодетел стават все по-големи. Ако бъде сформирано правителство, от „Лаута“ се надяват именно от икономическия кръг на управляващите да излезе бизнесмен, който да поеме издръжката и развитието на отбора. С тази тежка задача отнова са се нагърбили Христо Бонев и Атанас Узунов.

 

Подобни статии

Top