Ивайло Петев: Бием Италия и Хърватия и се класираме на европейското

Ивайло Петев: Бием Италия и Хърватия и се на европейското!

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев направи уникално изказване пред хърватската преса. Той заяви, че България ще победи Италия и Хърватия и ще се класира за Евро 2016. В момента лъвовете са едва на четвърто място с 4 точки от четири мача, на 6 точки от лидерите Хърватия и Италия и на 5 от Норвегия.

„Вярвам, че можем да победим Италия и да отмъстим за загубата от Хърватия в София. Ако не вярвах в отбора и в себе си, нямаше да приема работата. Можем да победим всеки“, каза специалистът пред хърватския вестник „Спортске новости“.

„България има шанс да играе бараж и вярвам, че накрая ще бъдем трети в групата. Трябва само да започнем да побеждаваме“, е стратегията на Петев.

„България винаги е имала качествени футболисти, ще имаме такива и в бъдеще. От 2004-а година не сме се класирали на голямо първенство. Планът е да прекратим тази тенденция. Искаме да бъдем постоянен участник във важните турнири. Вярвам, че имаме нужните качества и сили за това, така че ще се видим във Франция“, завърши специалистът.

Снимка: ludogorets.com

Подобни статии

Top