Иван Иванов с повторен дебют за Локо този петък

Последното ново попълнение на Локомотив (Пловдив) Иван Иванов ще направи повторен дебют за тима в проверката с Локомотив (Горна Оряховица) в петък, съобщава „Тема спорт“.

28-годишният бранител ще получи шанс от треньора Илиан Илиев да понатрупа малко игрова практика. Засега не е ясно дали специалистът ще заложи на него като титуляр, или ще го пусне след почивката. Ако все пак Иванов започне, то той няма да остане повече от 60 минути на терена.

Бившият играч на ЦСКА, Партизан и Базел е имал разговори с Илиев през седмицата, в които му е изяснил в каква ситуация се намира. Както е известно, екснационалът дълго време се възстановяваше след като два пъти скъса връзки на коляното. През зимата той се подготвяше с американския Ню Йорк Сити, където се подвизават Вия, Пирло и Лампард, като изигра и няколко контроли.

Очаква се срещу Локомотив (Горна Оряховица) Илиан Илиев да пробва шест момчета от академията на пловдивчани. Той ще даде шанс на Стоян Григоров, Александър Гурков и Жак Пехливанов, както и трима играчи от старшата възраст, чиито имена все още не са известни. Те ще бъдат обявени утре. Контролата с втородивизионния тим ще пропусне Ванчо Траянов, който е с разтежение.

Top