Иван Цветков напуска Ботев

Капитанът Иван Цветков напуска Ботев, съобщава „Меридиан мач”. Новият административен директор Иван Йотков е направил предложения за нови договори на Мариян Огнянов и Пламен Николов. Той обаче не е говорил с Професора, което е сигурен знак, че той си тръгва от Пловдив през лятото.

Вуйчо Ваньо се превърна в любимец на „жълто-черните“ фенове в последните две години, но явно е дошъл моментът за раздяла с клуба. Ветеранът е в конфликт и с треньора Петър Пенчев от момента, в който Цветков напусна лагера на тима, след като разбра, че няма да е титуляр срещу Лудогорец. Той най-вероятно ще се върне в родния Пирин, където игра с успех преди трансфера в Левски.

На Огнянов и Николов са им предложени максималните заплати от 3000 евро. Двамата имат няколко дни, за да дадат отговор на Ботев. Към Мацата има интерес и от бившия му клуб Левски, като „сините“са сигурни, че халфът се връща на „Герена. Централният защитник Николов се ослушва за оферта от чужбина, но ако не стана трансфер, вероятно ще остане в Ботев.

 

Подобни статии

Top