Ивинела Самуилова представя най-новата си книга в Пловдив

Писателката Ивинела Самуилова ще гостува днес в 18.00 ч. в книжарница „Хермес-Централ“ в Пловдив. Тя ще представи новата си книга „Гатанки от небето – 55 вдъхновяващи истории за истински ценното в живота“, която излезе на книжния пазар на 1 октомври, съобщиха от ИК „Хермес“.

Ивинела Самуилова е автор на четири романа, които бързо се наредиха сред най-търсените заглавия на българския книжен пазар. Книгите й са отличени с най-важната от всички награди – любовта и признанието на нейните читатели. Благодарение на тях романите на авторката „Животът може да е чудо“ и „Къде отиваш, пътнико?“ спечелиха първо и второ място в националния конкурс „Книгата, която ме вдъхновява“. Романът „Жената, която търсеше любовта“ бе удостоен с приза „Носител на всенародната любов“ в конкурса „Копнеж по човечни книги“ на фондация „Човешката библиотека“.

Самите читатели определят книгите на Ивинела като „завладяващи и провокиращи“, „жизнени, пробуждащи и мотивиращи“, „не робуват на клишета“, „действат като терапия“, „променят отношението към живота“, „зареждат, учат и вдъхновяват“.

В „Гатанки от небето“ с притчи, забавни истории и истински случки, в познатия на читателите духовит стил, но и с дълбоко разбиране, Ивинела Самуилова отново ни провокира да прогледнем за чудото на живота. Целта й е да ни покаже как мъдрите послания на християнската вяра могат да бъдат реално прилагани в ежедневието ни, така че в него да има повече смисъл, радост и любов.

 

Подобни статии

Top