Идва „Нощта на Оскарите“ в Пловдив

Dance Station представя танцовата продукция NIGHT OF THE OSCARS в Пловдив, която ще се състои тази вечер от 20,30 часа в Дома на културата „Борис Христов”.

Блясък, грация, завладяваща филмова музика и едни от най-добрите танцьори в България ще ви отведат в магическия свят на филмовото изкуство.

В някои филми музиката е фон. В други е приятно допълнение към случващото се на екрана. В трети музиката е просто произведение на изкуството. Изкуство, което кара танцьорите да покажат себе си.

Очаква ви една незабравима нощ, изпълнена с велики танцьори, мултимедия и филмова музика.

В главните роли участват професионалните танцьори на Dancing Stars Bulgaria,  професионалните танцьори на Dance Station Bulgaria, двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева SiVi Sport, Дорина Стоянова – професионален танцьор по спортни танци и победител в Dancing Stars 2013, Тодор Атанасов – професионален танцьор по спортни танци, един от най-успешните ни танцьори по спортни танци и участник в Dancing Stars 2014,  атрактивните суинг танцьори от Lindyhop Lindy Hop Bulgaria, брейк фамилията Makosa Nostra Family,  ЕРА-БАЛЕТ, Пловдив и разтърсващият тандем R’n’B.

Водещ на събитието е финалистът на Dancing Stars и звездата на Народния театър – Дарин Ангелов. Освен водещ, Дарин ще танцува през цялото време.

Главен хореограф е Маргарита Будинова, а идеята и сценарият са дело на Ралица Мерджанова и Ана Дончева.

Билети можете да закупите от бар „Библиотека“в Пловдив, на касата на дом на културата „Борис Христов“, на касата на Главната в Пловдив и в мрежата на Eventim. Цените са 25 лв. (балкон и допълнителни места в зала) и 30 лв. (основни места на първия етаж).

 

 

Подобни статии

Top