Идеалната зодиакална двойка

Лъв и Водолей

Много прилики и много разлики! Тези две зодии се допълват идеално дори и в различията си. Лъвът никога не се отказва от мечтите и целите си. Той се бори до последно и може да обърне света, за да постигне това, с което се е заел. Водолеят – също! Те са невероятно борбени и успяват да се справят с лошите изненади, които животът им поднася.

Семейството е важна част от живота и на двете зодии. Понякога им се струва, че ценностите им не включват голямо семейство в къща със спретнато дворче, но на определена възраст – това е всичко, за което мечтаят.

Преди този момент обаче, идеалната зодиакална двойка държи да обиколи света и чак тогава да избере мястото, на което да остане с половинката си. Пътешественици и приключенци, които заедно могат да пропътуват хиляди километри и да натрупат незабравими спомени.

И двете зодии са отговорни към партньорите си и знаят как да запазят огъня на една връзка жив. Обичат да правят и да получават романтични изненади. Държат на половинката си и знаят, че имат отговорности.

Връзката между Лъв и Водолей е пълноценна и истински здрава. Идеални един за друг!

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top