Идеи за личностно и кариерно развитие в ПУ „Паисий Хилендарски“

Събитието е част от третия сезон на Start-up Academy

Клуб на мениджъра в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ обещава вдъхновяващ старт на 2024 година с впечатляващо събитие. От 16:30 часа в зала “Компас” на висшето училище ще се състои среща – лекция на тема „Личностно и кариерно развитие“, която ще бъде представена от гост-лектор Нели Петрова – Амбасадор на компания „VERTERA“ с ранг Червен брилянт от 6 карата.

Организаторите обясняват, че Нели Петрова ще сподели нещата, които правят „VERTERA“ изключителна компания, разкривайки бизнес модела и най-добрите възможности за успешно основаване на МЛМ компания.

Тя ще насочи вниманието и към личностното развитие, отваряйки вратата към бъдещи възможности за професионално израстване. Всеки, който търси вдъхновение за новата си кариера и мечтае за предизвикателства и успех, е добре дошъл, допълват те.

Събитието е част от третия сезон на Start-up Academy – платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект.

Съорганизатори, заедно с Офиса за технологичен трансфер, са: ПУ „Паисий Хилендарски“, Студентски съвет на висшето училище и Клуб на мениджъра. Инициативата се провежда под патронажа на ректора на пловдивската Алма Матер – проф. д-р Румен Младенов.