Изберете идеалния сексуален партньор според зодията!

Понякога много добре знаете какво искате в една връзка в чисто физически аспект, но ви е трудно да го откриете? Ето няколко съвета от астрологична гледна точка, които ще ви помогнат да намерите идеалния партньор според нуждите си:

Овен

Овните са силни и магнетични личности, които обичат да поемат контрола в свои ръце. Представителите на този знак се славят като перфектни в целувките, с които много бързо могат да разпалят страстите. Понякога са нетърпеливи и леко егоистични в леглото, но намерите ли верния път към сърцето им, ще можете да се насладите на наистина запомнящи се моменти. За да прелъстите един Овен, не трябва да се притеснявате, бъдете спонтанни, изобретателни и не пестете комплиментите, така ще задържите вниманието му доста дълго.

Телец

Можем да кажем, че Телецът е „най-мъжкарският“ знак в хороскопа, което е предпоставка за неудържимия му темперамент в секса. Телците се славят за едни от най-добрите любовници, които наистина дават всичко от себе си. Ненаситни са и непрекъснато търсят повод за физическа близост и най-важното не обичат да бързат! Наслаждават се на дългата любовна игра и са много добри в приказките. За да се харесате на този знак, трябва винаги да ухаете на нещо екзотично и не забравяйте свежия дъх! Всичко останало е лесно, на тях никога не им липсва желание.

Близнаци

Близнаците са майсторите на флирта и без да се усетите ще ви накарат да попаднете в капана на техния неустоим чар, стига да сте ги заинтригували достатъчно. А как да го направите? С ум. Представителите на тази зодия са творчески любовници, те имат непрекъсната нужда от промяна и вълнение, които ще доставят и на вас. Така, че бъдете изобретателни и поддържайте интереса им постояноо, защото усетят ли еднообразие, бързо ще избягат. Поиграйте си със съзнанието, ласкайте ги, но не прекалено и опитвайте нови неща.

Рак

Този знак е най-емоционалният и чувствен любовник, на когото можете да попаднете. Раците са нежни, романтични и изключително отдадени на връзката и очакват същото отсреща. Ще ги спечелите със сантиментални жестове, поддържането на една постоянна романтична атмосфера и доверие. Може да ви се струват плахи, но влезете ли им под кожата, могат да сбъднат и най-нестандартните ви желания в леглото.

Лъв

Лъвовете определено са най-уверените любовници и това самочувствие не е без покритие. Те са страстни, силни експериментатори, които обсипват с непрекъснато внимание своя партньор. Ако искате да ги съблазните трябва да ги поласкаете, но хитро почти незабележимо и ей така между другото. Няма нищо, което да им подейства по-разгорещяващо от това, че ги виждате като „най-добрите“.

Дева

Девите могат да бъдат наистина отдадени и леко обсебващи сексуални партньори особено когато са влюбени. Бъдете сигурни, че ще сте само вие и никой друг. Като се има предвид, че са доста придирчиви и трудно можете да задържите вниманието, смятайте се за късметлии, ако станете „перфектни“ в техните очи. Повярвайте наистина сте такива. И въпреки, че Девата е спокойна и студена на пръв поглед, то в леглото може да създаде истински пожари.

Везни

Представителите на тази зодия са нежни и внимателни любовници, флиртът им идва отвътре и имат способността да правят всичко със стил и класа. Обичат експериментите, но и романтиката в леглото. Постарайте се да изпълните всичките му фантазии и той ще ви отвърне със същото. Добрата им физика бързо ще запали страстите ви, но за да запалите и неговите ще трябва да се постараете да завладеете и ума им.

Скорпион

Не е тайна, че Скорпионът е най-сексуалният знак. Затова понякога е склонен да манипулира своя партньор, за да получи всичко каквото поиска. А това не е трудно, защото скорпионите са много магнетични личности. Искате да съблазните Скорпион? Ще бъде трудно, защото обикновено те са в ролята на прелъстителите.

Стрелец

Те са много игриви и креативни любовници. Малко са непостоянни и бързо могат да изгубят интерес. Ако търсите само моментно забавление определено трябва да изберете Стрелец – хем ще останете доволни, хем няма да се обременявате излишно с емоционално обвързване, ако не търсите такова. За да спечелите вниманието му трябва да заложите на случайните докосвания, доброто чувство за хумор и любовта към приключенията.

Козирог

Представителите на този знак са малко по-резервирани и в повечето случаи трябва да бъдат наистина влюбени, за да ги вкарате в леглото си. При тях трябва да се действа по-бавно, но спечелите ли ги може да се радвате на интересни приключения. Въпреки, че не са много отворени към експериментите, ще се включат във всичко, което пожелаете, само им влезте под кожата.

Водолей

Казват, че Водолеят не може да се влюби наистина, ако не е имал физически контакт с потенциалния си партньор. И може би наистина е така, защото тази зодия държи много на сексуалната връзка, много повече, отколкото на емоционалната понякога. Водолеите са страстни, понякога по-груби и ще ги спечелите с по-настъпателния подход. Колкото по-разкрепостени сте, толкова по-добре!

Риби

Рибите държат на удовлетворението на своя партньор много повече, отколкото на своето собствено. Така, че винаги ще дават всичко от себе си, за да ви доставят нужното удоволствие. Внимавайте много са добри в използването на секса като оръжие и доста често неразрешимите спорове ще завършват в леглото! За да ги спечелите, бъдете по-агресивни, те обичат да бъдат преследвани!

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top