Известен гръцки уролог преглежда безплатно в Пловдив

Гръцки уролог преглежда безплатно в Пловдив

Доказаният гръцки уролог д-р Ефтихиос Папаниколау ще консултира безплатно пациенти в МБАЛ „Медлайн“. Прегледите ще се проведат от 19 до 22 декември след предварително записване на тел: 032/656-600.

Лекарят е завършил медицина в Пловдив и е специализирал урология в Университетска болница „Централна“ в Солун. Като специалист има богат опит в сферата на детската урология. Той е един от първите членове на ISHID, тъй като активно се занимава с лечение на вродените аномалии на уретрата в детска възраст.

В тази област в продължение на 5 години работи в екип с проф. Димитриос Радопулос – специализирал в Америка. Д-р Папаниколау има изключително добри резултати при операции с малък, среден и голям обем на сложност – реконструктивни и пластични интервенции на половия член.

Името на уролога се свързва и с лечение на пациенти с всякакъв вид еректилна дисфункция и сексуални проблеми – патологични състояния и смущения, постоянни и временни нарушения на ерекцията.

Има отлични постижения в борбата със стерилитета при мъжете, както и във фармацевтичното и оперативно лечение на болестта на Пейрони /изкривяване или деформация на половия член/.

 

Подобни статии

Top