Изгониха Шмайхела от Ботев, канят Митрев и Георги Марков от Локо (Сф)

Вратарят Петър Денчев-Шмайхела бе светкавично освободен от Ботев, след като вчера допусна невероятно нелепа грешка и това доведе до загубата на „канарчетата” с 0:1 от Пирин (Благоевград). Шмайхела бе на проби в последните 2 месеца, но явно голът в началото на второто полувреме вече е прелял чашата.

Току що влязъл на мястото на Михаил Иванов, Петър Денчев допусна топката да му бъде отнета в собственото му наказателно поле от Мартин Тошев и той да донесе успеха на гостите в Ракитово.

Станислав Дрянов също получи подарък от вратаря на гостите, но не успя да се възползва от него. Пропуск направи и Алекс Колев, който нацели и напречната греда от пряк свободен удар през второто полувреме.

Официален дебют направи новото попълнение Димитър Алексиев, а уругваецът Нико Варела изгледа контролата от трибуните.

Скоро към Ботев може да се присъедини националният вратар Божидар Митрев от Локомотив (Сф). Покана за пост в управата има и Георги Марков, който ще зареже столичните „железничари” и ще се върне в Пловдив.

Като футболист на „канарчетата” той бе изключително обичан и стана известен като „универсалното ренде”, защото играеше на всички постове без вратарския.

Подобни статии

Top