Издържливостта на мъжете в леглото зависи от националността

Може ли да се определи колко е издържлив човек в леглото, без интимна близост? Оказва се, че да. Достатъчно е да се обърне внимание на националността на представителя на силния пол.

Европейските сексолози установили колко продължава половия акт до настъпването на оргазма при мъете от различнита страни. В изследването участвали около 500 представители на силния пол.

Най-издържливи в леглото били мъжете от Великобритания. Средната продолжителност на половия им акт до настъпването на оргазма била 10 минути. Представителите на САЩ заели второто място с резултат 8 минути, а датчаните се класирали на трето място (6,5 мин.).

На четвърто място останали испанците (4,9 мин.), а на пето – турците (4,4 мин.). За българите, които принципно са известни като полови атлети, класацията не споменава нищо.

Сексолозите изяснили също, че използването на презервативи не влияе на продължителността на половия акт. Изследването доказало обаче, че ако човек пие спиртни напитки преди интимна близост, ще му се наложи да чака повече до оргазма.

По материали от руски сайтове
Превод:DCNEWS

Подобни статии

Top