Изпратиха Венци Каймаканов с прощален протест (СНИМКИ)

Изпратиха Каймаканов с прощален протест

Бившият областен управител Венцислав Каймаканов напусна сградата на областната администрация така, както дойде в нея – освиркан. Протестиращите, които обсаждаха през цялото лято на миналата година сградата на пл. „Никола Мушанов“ 1, днес организираха прощален протест за бившия губернатор.

С освирквания и възгласи „най-после“ и „довиждане“, недоволните от Венцислав Каймаканов обсадиха и днес областна администрация.

Според хората Каймаканов не е изпълнил нито едно от обещанията си, а твърденията му, че не е издигнат от ДПС, са лъжа.

Ние сме от първия ден на назначаването на г-н Каймаканов и знаем, че той е от квотатат на ДПС, а той категорично отричаше, че е. И в момента се оказа, че това е лъжа. В същото време той лъжеше пловдивчани и работеше против пловдивчани със спирането на заема за 30 милиона, който искахме, коментира Стоил Атанасов.

Пред областната управа бяха и най-възрастните протестиращи от миналата година – 89-годишният Марин Попов и 91-годишният Иван Щерев. Дойдох, защото съм българин и защото не ща един неморален човек да бъде областен управител, заяви Иван Щерев. В крайна сметка хората бяха поканени в заседателната зала на администрацията, за да присъстват на встъпването на новия областен управител. Те аплодираха бурно Каймаканов, докато предаваше печата и ключовете от кабинета на наследника си Розалин Петков.

 

Подобни статии

Top