Илиан Илиев: Доволен съм от старанието на футболистите

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев е доволен от работата на отбора на лагера в Турция, съобщава „Тема спорт“. Досега „черно-белите“ изиграха четири контроли в югоизточната ни съседка.

В тях те записаха победи над камерунския СИБМ (5:0) u туркменистанския Ашрабат (2:1), направиха равенство с румънския Конкордия (2:2) и загубиха от иранския Сия Джамеган (0:2). До края на лагера си в Турция тимът има да изиграе само още една проверка. Тя е на 18 юли срещу завършилия на 12-а позиция в Саудитска Арабия през миналия сезон Ал Рияд. Съперникът на Локомотив (Пловдив) игра бараж за оставане в елита с Ал Батен, който спечели с общ резултат 5:3.

„Мисля, че това, което видях, е нормално за етапа на подготовка, в който се намира отборът. Важно е, че момчетата изпълняват изискванията ми. Хубаво е, че нямаме контузени играчи с изключение на Везалов, когото го удариха в контролата с Конкордия и му пукнаха носа. Държим се нормално и показваме добра игра. Доволен съм от старанието на футболистите и от видяното. Смятам, че вървим в добра посока и следваме плановете, които сме начертали заедно с екипа ми“, заяви Илиан Илиев.

Снимка: lokomotivpd.com

 

Подобни статии

Top