Илиан Илиев: Играхме повече със сърце, отколкото с разум (ВИДЕО) - DC news

Илиан Илиев: Играхме повече със сърце, отколкото с разум (ВИДЕО)

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев заяви след поражението с 2:3 от Пирин в мача от деветия кръг на Първа лига, че в края на срещата неговите възпитаници са играли повече със сърце, отколкото с разум.

„Неприятна загуба. Няма лесен мач. Мислехме, че прекалено лесно можем да вземем победата и това ни изигра лоша шега. Играхме малко повече със сърце накрая, а по-малко с глава. Хващаха ни двама на трима. Това не е турнирен двубой. Не ни влизаше в плановете тази загуба. В първенството няма лесни срещи. Сега има дълга пауза до следващата среща. Очертават се 15-16 тегави дни.

Имаме проблеми в защита, но ако се наредим в нашата половина и сме по-близо до нашата врата, и минаваме три-четири пъти центъра, със сигурност по-малко голове щяхме да допуснем. Ние сме избрали този стил на игра.

Предният мач бе добре. Не изиграхме най-добрия си двубой, но се върнахме и търсехме победата. При нас в България винаги се търсят трагедии. За опции – имаме и в защитата. Тези дни ще пораборим.

Получи се, държахме топката през първото полувреме. Много е трудно да се промениш по време на мача – да си очаквал едно, а да излезе друго. Може би малко концентрация ни липсваше в завършващата фаза“, завяви Илиев на пресконференцията си след мача.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top