Илиев и Крушарски: Грешката на съдията реши мача (ВИДЕО)

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев коментира равенството на тима срещу Ботев в пловдивското дерби от първия кръг на Първа лига.

„Не се получи много качествен двубой, имаше малко нерви, не си решихме мача с втори гол, трябва да приемем резултата, имахме и ситуации за голове, повече усилия, нервност, напрежение, на мускули, ситуациите се изпускат, който не е играл, той не е пропускал“, каза Илиев.

„И двата отбора бяха нервни в първите минути, имаше грешки, силата ни е да си подаваме и да се движим, в дербито на Пловдив, колкото и да искахме да ги предпазим, не се получи. Нека сега да мине мача, да починем малко, съперникът няма нужда от представяне, надявам се да поднесем успеха на феновете“, коментира още той и предстоящата среща от втория кръг срещу Левски на „Лаута“.

„Срамна работа е това, това не е случайна грешка, още в първия кръг, не бива да е така. Приемаме резултата, но не по този начин. В 5-ата минута имаше игра с ръка, пак при този страничен съдия“, коментира спорния гол при изравняването старшията на Локомотив (Пловдив).

Президентът на Локомотив Христо Крушарски също коментира мача.

„Една малка грешка реши мача. Надявам се обаче занапред да няма такива пропуски. Видяхте, че и на тези температури се издържа. Аз съм работил на 1400 градуса и съм свикнал, така че на мен жегата не ми пречи“, заяви Христо Крушарски.

Снимка: lokomotivpd.com


FT Botev – Loko 1:1 by bukakkeland123

Подобни статии

Top