Илиев поиска пълни трибуни за мача с Левски, Мансур аут 1 месец

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев поиска пълна подкрепа от феновете за предстоящия шампионатен мач срещу Левски.

„Смятам, че сме готови да направим един добър мач. Надявам се и на стадиона да дойдат повече наши привърженици, за да ни подкрепят. Естествено, че ще търсим 3-те точки.

В състава се връща Мартин Камбуров, чието наказание вече изтече. Надявам се с присъствието си на терена и със своя опит, той да помогне за доброто представяне на нашия отбор. Имаме и други опитни футболисти, които в последния мач срещу Лудогорец също поеха инициативата и показаха, че могат да бъдат лидери.

Имаме желание да победим, но по-важното е да покажем отборна игра, да покажем някакъв стил. Знам, че и публиката на Локомотив харесва, а и винаги е харесвала техничен футбол. Така че добре е да победим, но е добре и да играем добре.

Не може да се говори за специална емоция при мен от предстоящия мач с един от бившите ми отбори. Тя групата остана с 9 отбора, а аз съм минал през Черно море, Берое и Левски, така че по тази логика аз почти постоянно трябва да съм под емоция. Най-важното е да се абстрахираме от тези неща и да се представим добре.

Трудно може да се опознае един отбор за 4-5 дни. Добре е, че хората от предишния щаб останаха и ми помагат. Футболистите също ми помагат. Нямаме много време, за да се ориентираме в обстановката.

Пловдив също нямам време да го опозная повече. Но ми направи  впечатление, че много се чака по светофарите – по 2 минути чакам на червено.

Гай Мансур има разкъсване на мускулни влакна в бедрения мускул и ще отсъства между 20 и 30 дни“, обяви Илиян Илиев на официалната си пресконференция.

Подобни статии

Top