Илиев: Справедливо равенство! Камбуров: Нека и на нас да ни свирят така! (ВИДЕО)

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев сподели след спечелената точка срещу Левски на стадион „Лаута“, че равенството е справедливо.

„Получи се нервна среща, но пък интересна. Започнахме перфектно мача и ако трябва да бъдем недоволни от нещо, то това е, че направихме грешка, за да обърнат резултата. Нашата цел беше да променим духа по време на почивката. Да накараме футболистите да повярват, че могат да направят обрат.

До изравняването на резултата бяхме натиснали Левски и мисля, че го направихме заслужено. Все пак мисля, че резултатът е справедлив“, заяви Илиан Илиев.

„С Левски винаги правим отлични дербита. Интересен футбол, голове, зарадвахме публиката, накрая пропуснах и отлична ситуация, не влезе, дано късметът ни покрие. По принцип ми върви срещу Левски. Важното е да печелим точки, аз не деля головете срещу Левски и останалите.

Ако успеем да влезем в първата шестица ще е добре, тъй като имаме много нови момчета. Ако не успеем ще играем във втората осмица, и там играят футбол“, заяви капитанът Мартин Камбуров.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top