Илиян Илиев: Очаква ни труден мач със Славия

„Очаква ни един мач със Славия, които тази година са с амбиции да влязат в Лига Европа. И със сигурност мачът ще е труден, тъй като и форматът е такъв, че във всеки мач има някакъв залог, както за нас, така и за Славия в случая.

Очаквам хората да ни подкрепят, както го направиха предишния път и нашите футболисти да направят всичко и да се опитат да дадат максимума от себе си. Знаем, че не всеки път се полчава, но когато се получи, хората им се отплащат с подкрепата.

Срещаме един противник, който успява да направи това, което е добре за футбола и успява да постига резултати, и то с млади момчета. И да налага млади момчета, тъй като във футбола не говорим само за млади – има можещи и неможещи. Така че, независимо от възрастта, те показват една зрялост.  Така че чакам един интересен мач, и времето предразполага за един по-бърз футбол“, заяви Илиян Илиев.

Ванчо Траянов Александър Тунчев тренират наравно с останалите и са готови за игра, докато Кирил Котев ще пропусне мача заради проблем с коляното. Всички останали са здрави и са в настроение за неделния слбъсък с белите.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top