Илия Динков и Борис Халачев получиха Златни значки (СНИМКИ)

Президентът на ВК Марица (Пловдив) Илия Динков и мениджърът на клуба Борис Халачев бяха сред малцината удостоени със Златна значка от корпорация „Развитие“ на церемония  в Бургас. Престижната награда е признание за тяхната активна подкрепа при организацията и провеждането на волейболната Скаут лига 2017 за подрастващи, на която корпорацията е генерален спонсор.

Още само десет човека, сред които министърът на младежта и спорта Красен Кралев, неговата предшественичка Даниела Дашева, футболната легенда Емил Костадинов, шефове на компании и кметове, бяха удостоени със Златна значка. Единственият волейболен деятел в достойната компания, освен Динков и Халачев, беше бившият вицепрезидент на БФВ Иван Тодоров. Значките бяха придружени и с почетни грамоти.

Междувременно, в бургаската зала „Младост“ започна и последният за сезона турнир от Скаут лигата за момичета до 13 години, който е с международно участие. Сръбският Милениум (Ниш), който трябваше да е първи съперник на Марица в надпреварата вчера сутринта, не се яви и няма да вземе участие. Така волейболистките на треньорката Петя Христова започнаха участието си в късния следобед с мач срещу турския Маниса ББСК (Маниса), който те спечелиха с 2:0 (25:9, 25:12). Следващата среща на „жълто-сините“ е днес срещу тима на Велбъжд (Кюстендил).

Снимки: volleymaritza.bg

Подобни статии

Top