Имот край морето, немски машини и Крайслер продава НАП Пловдив

Имот в крайморския курорт Ахтопол обяви за продан Националната агенция за приходите в Пловдив. Парцелът е 12 декара и се продава за 318 хил.лв. заедно с построените върху него общежитие, стол и сграда за енергопроизводство.

Огледите започват на 1 юни и ще продължат пет дни, уточняват от НАП Пловдив. По същото време е организиран търг за фризьорски салон в Пловдив, оценен на 49 500 лв. Площта му е 60 квадрата и освен фризьорско студио, включва солариум и санитарен възел.

В пловдивското село Маноле пък стартират огледи на поземлен имот, предназначен за животновъден комплекс. Голям е 9 000 квадратни метра, 427 от които застроени и първоначалната му цена е 398 хил.лв.

На заетите в производствения бранш ще бъдат предложени движими и недвижими активи за над 4 млн.лв., позиционирани в Пазарджик и в отлично състояние за експлоатация.

Сред тях са няколко сгради – промишлени и административни, пречиствателна станция, магазини, котелни помещения, компресорни станции и богат арсенал от немски, чешки, швейцарски, английски и руски машини за металообработка.

До няколко дни в рубриката за продажби на Агенцията на електронната страница www.nap.bg ще бъдат обявени на търг Крайслер за 12 хил.лв., Мицубиши за 9 хил.лв. и джип Санг Йонг Кайрон за малко над 11 хил.лв.

Във всяко съобщение за продажба се публикуват технически характеристики на превозното средство или точна локация и подробности ако става дума за недвижим имот.

Кандидат-купувачите могат да следят още сроковете за огледи, внасяне на депозит и подаване на ценови предложения.

Със средствата от продадените активи ще бъдат погасени частично задълженията на лица с неплатени в срок данъци и осигуровки.

Подобни статии

Top