Италиански експерти споделят опит за успешни продажби в Пловдив

Италиански експерти в сферата на дърбообработването  и мебелната промишленост ще споделят опита си за успешни продажби на чуждите пазари в Пловдив днес. Това ще стане по време на обучение, организирано от ИЧЕ – Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) със съдействието на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Обучението ще се проведе в хотел „Тримонциум“. Инициативата е насочена към малки и средни предприятия от мебелната и дървообработващата индустрия. Целта е да се формират практически умения у предприемачите за успешно представяне на български стоки и услуги на европейския и външни пазари.

Ще бъдат разяснени тънкостите при създаване и управление на експортен консорциум, маркетингови инструменти и подготовка за излизане на чужди пазари и дизайнът като конкурентно предимство.

Лектори ще бъдат проф. Пиетро Брунели – експерт по психология и социология на потреблението и Алесандро Адари, заместник-президент на „Конфиндустрия“ в Киети и Пескара.

 

Подобни статии

Top