Италия удържа 1:1 с Испания, Хърватия унижи Косово с 6:0 (ВИДЕО) - DC news

Италия удържа 1:1 с Испания, Хърватия унижи Косово с 6:0 (ВИДЕО)

Националният отбор на Италия завърши наравно 1:1 срещу Испания в мач от втория кръг на европейските квалификации за световно първенство в група G. Головете отбелязаха Виктор Витоло за гостите в 55-ата минута и Даниеле де Роси спаси от дузпа Италия в 82-ата минута. Така лидер в групата е отборът на Албания след две победи, след като спечели с 2:0 гостуването на Лихтенщайн, следван от Испания и Италия с по 4 точки. Израел, който победи с 2:1 като гост Македония, е на „етвъртото място с 3 точки.

Хърватия разби Косово с 6:0 като гост в група I. Двубоят се игра на стадион „Лори-Боричи“ в Шкьодер, Албания. Това е най-голямата загуба в историята на Косово. В другите срещи от групата Исландия победи с 3:2 Финландия, а Турция и Украйна направиха 2:2. В класирането водят Хърватия и Исландия с по 4 точки, следвани от Украйна и Турция с по 2, а Финландия и Косово имат по 1 точка.

В група D Сърбия победи с 3:0 като гост Молдова, а класирането е доста равностойно след вторите мачове. Уелс, Сърбия, Австрия и Ейре имат по 4 точки, а Грузия и Молдова са без точков актив. Ейре победи Грузия с 1:0, а Австрия и Уелс направиха 2:2.

Снимка: topsport.bg

Подобни статии

Top