Ицо оставил лекарство за отслабване в ковчега на Туньо

Христо Стоичков е изпълнил последната молба на своя приятел Трифон Иванов, съобщава „Велико Търново спорт“. На поклонението в ДКС „Васил Левски“ той се приближи до ковчега и след като се сбогува ридаейки с железния защитник, извади нещо от вътрешния джоб на сакото си и го остави до Трифон.

След церемонията Камата отказа да говори пред медиите и това породи догадки какъв точно е жестът. Основното предположение бе, че това е капитанска лента като знак за признание към обединяващите качества на бранителя.

Оказва се, че това всъщност са лекарства за отслабване -последната молба на Трифон Иванов към своя приятел, признаха негови близки след поклонението.

В същото време стана ясно, че героите от САЩ`94 са много разочаровани от Любо Пенев, съобщава от първа страница вестник „Меридиан мач“.

Причината е ясна – той пропусна погребението на легендата Трифон Иванов без сериозна причина, треньорът на Литекс бе един от четвъртите в света, които не дойдоха да си вземат последно сбогом с Туньо, който издъхна на 50 години на 13 февруари.

Според различни информации Любо не е присъствал във Велико Търново, тъй като трудно понасял погребални церемонии. Бившият селекционер се оправдавал, че страдал от тафофобия – страх от погребения и гробища, което е и причината той да пропусне преди  години и погребението на един от най-добрите си приятели Румен Янков, бивш шеф в ЦСКА. Трябва обаче да се отбележи, че някои като Христо Стоичков и Красимир Балъков оставиха всички свои лични задължения и пристигнаха на момента, съответно от САЩ и Германия.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top