Ицо плака за Туньо и Кройф, уникална емоция на препълнения национален стадион! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Големият Христо Стоичков най-искрено се разплака преди началото на бенефисния му двубой „50 години №8“, когато бе почетена паметта на легендата Трифон Иванов. Камата не успя да сдържи сълзите си, а след това подари специални фланелки на децата на Туньо.

По подобен емоционален начин се развиха нещата и в 14-ата минута на мача, когато играта бе прекъсната и бе отдадена почит на великия футболист и треньор Йохан Кройф. Под проливния дъжд Ицо прегърна и целуна внука на холандеца и му подари специална оранжева фланелка с №14. Именно с такива екипи част от звездите на Барселона показаха и първата си КЕШ пред българската публика, спечелена на 20 май 1992 година.

Непрекъснатата буря над София не попречи на футболното шоу, нито на феновете да изпитат уникално удоволствие, а Димитър Бербатов влезе и в ролята на оператор, като излъчваше на живо почти всичко на страницата си във Фейсбук – от излизането на двата тима и на Христо Стоичков до невероятната заря, с която приключи спектакъла.

Ицо успя да се разпише от дузпа в края на мача, Краси Балъков откри резултата с красив удар, Бербо покачи на 2:0 след центриране на Стоичков, а Мартин Петров също вкара красиво попадение. За Отбора на звездите точен бе Людовик Жули.

 

Снимки: sportal.bg

Подобни статии

Top