И в Операта благотворителен концерт за Златка Александрова

Благотворителен концерт на AGBU Sofia Chamber Orchestra в подкрепа на дългогодишния гримьор и перукер в Държавна опера – Пловдив, със специалното участие на Хайгашод Агасян и тенора на пловдивска опера Ивайло Михайлов, ще се състои днес в Концертна зала – Пловдив. С концерта ще бъдат набрани средства за животоспасяваща операция в Германия. Поканите, които са на стойност 10 лв., могат да бъдат закупени на касите на Концертна зала, Пловдив, пл. Централен 1, билетен център пред Община Пловдив, както и на телефон 0898488873.

Клиниката HELIOS Hanseklinikum Stralsund разполага с необходимото оборудване и е в готовност да приеме за лечение Златка Александрова през март 2016, като за целта са нужни около 17 700 евро.

Към инициативата се присъедини и областния управител Здравко Димитров, като благотворителната акция ще се проведе под неговата егида.

Всички събрани средства от концерта ще бъдат преведени на дарителска сметка в лева, която служи единствено за директно разплащане с лечебното заведение в Германия:

РАЙФАЙЗЕНБАНК

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG71RZBB91551006699520

ЗЛАТКА ПЕТРОВА АЛЕКСАНДРОВА

Скъпи приятели, човешкият живот е безценен! Апелираме към всички вас за подкрепа! Да дарим надежда заедно!

 

Подобни статии

Top