И подлезът до Централна поща блесна (ГАЛЕРИЯ)

Подлезът на Централна поща блесна

Подлезът сега

Подлезът преди

Пешеходните подходи от подлеза на ул. „Гладстон” към бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” до Централна поща са поредното пловдивско място, което ОП „Чистота” почисти и облагороди.

Освен че стените, очертаващи археологичскте разкопки на част от Античния форум, бяха надраскани, в зоната се разнасяше зловоние на клоака.

Цялото пространство придоби приветлив вид. След предварителните подготвителни дейности, драсканиците са заличени с качествена боя, отстранена е паразитната растителност, измихме пешеходните пътеки – сега всичко наоколо свети от чистота, увери заместник-директорът на общинското предприятие инж. Златин Велев.

Той припомни, че от началото на април „Чистота” предприе масирана акция за почистването на сгради и важни места по основните улици и булеварди на Пловдив.

Сред изпълнените досега задачи от програмния списък са бул. „Източен”, ул. „Иван Вазов” , ул. „11 август” (известна като Италианската уличка), безистенът на Дом „Васил Левски” и др.

Свършена е много работа и в други части на емблематични за Пловдив улици, чието финализиране предстои до края на лятото.

Подобни статии

Top