И район „Южен“ се включва в събирането на пластмасови капачки

Следвайки примера на администрацията на район „Северен“, „Централен“, и „Тракия“ , ръководството на район „Южен, също заявява подкрепата си към инициативата на Here2Help.

Тя се състои в събирането на пластмасови капачки с цел изграждане на зеленчукова биоградина в дома за деца „Княгиня Мария Луиза“. Освен с екологичния си характер кампанията се отличава и с това, че има образователни функции за децата от дома, които изграждат това учебно опитно поле със собствени усилия под ръководството на възпитателя Атанас  Топалов.

В знак на своята подкрепа ще приемаме събраните от вас капачки. Те могат да се предават всеки делничен ден  с работно време от 8:30 до 17:30 в сградата на Общината, която се намира на ул. „Македония“ № 73A.

„Това е едно действие, което не изисква почти никакво усилие, а в същото време допринася значително за опазването на околната среда. Приканвам колкото се може повече хора да се включат в кампанията на Here2Help и заедно да подарим усмивка на тези, които най-много се нуждаят от нея“, апелира кметът на „Южен“ Борислав Инчев.

 

Подобни статии

Top