И Рууд Гулит „нахлува“ в Престиж Мача на звездите 2016

3-то издание на Престиж Мача на звездите ще се радва на присъствието на една от футболните звезди на 80-те и 90-те години на XX век – Рууд Гулит. Ролята на „летящия“ холандец ще изиграе баскетболният съдия Борислав Пелтеков. Докато е рефер на най-очакваното баскетболно шоу в родния спортен календар, опитният съдия, който е известен с афинитета си към националния футболен тим на Холандия, ще сложи оранжев екип и перука на емблематичния къдрокоско на „лалетата“, който през 1987 година печели наградата „Златна топка“, а същата година, както и през 1989-та е обявен за Играч на годината в света.

Съдийското трио на тазгодишния Престиж Мача на звездите, който ще се проведе на 27 март от 15:00 часа в новопостроената спортна зала „Колодрума“ в Пловдив, ще бъде допълнено от Красимир Стойнов и Мартин Хорозов, а делегат на двубоя ще бъде Ангел Иванов.

Друга атракция на събитието ще бъде най-малкият от тримата синове, носещи до един името на татко си – бившия защитник на ЦСКА и националния отбор по футбол Георги Илиев-Майкъла. 16-годишният Георги е един от петимата участници в конкурса за Хипер Забивки, който ще радва публиката в Града под тепетата този уикенд. Няколко коли с червени фенове тръгват от София, за да подкрепят младата на надежда на родния баскетбол, въпреки че той носи екипа не на ЦСКА, а на втория отбор на Левски.

Припомняме, че билетите за Престиж Мача на звездите 2016 остават на цени 5 и 8 лева и днес, 25 март 2016 година, включително, като местата в сектора до корта (под колоездачната писта) на цена 8 лева вече са почти напълно разпродадени и има свободни единствено единични бройки. В събота (26 март) и в деня на събитието ценните хартийки ще са с цени от 7 и 10 лева. При разпродажбата на всички места, организаторите имат готовност да осигурят допълнителни, които ще бъдат на символичната цена от 2 лева в сектора на спортното съоръжение с не толкова добра видимост към терена.

Подобни статии

Top