Йордан Запрянов е нахлулият фен, съдят го в Бургас (СНИМКИ И ВИДЕО)

Зверско пребитият фен на Ботев (Пловдив) бе изведен от ареста на Пето РУП в Бургас, съобщава Флагман.бг. Той се казва Йордан Запрянов и е на 32 години, като снощи нахлу на терена след изравнителния гол на Иван Стоянов за 1:1 срещу Локомотив и отнесе много палки и шутове.

Мъжът е във видимо добро състояние, което си е направо чудо, защото снощи той бе смазан от бой от полицаите, заради това, че нахлу на терена. Днес той изглеждаше кротък като агънце. Йордан бе събрал вещите си в найлонова торбичка и смирено пристъпваше от входа на Пето РУП към полицейския автомобил.  Предстои да бъде съден за хулиганство.

Според изданието, щетите по стадион „Лазур“, колкото и чудно да е, са за не повече от 2-3 хиляди лева. Счупени седалки, изгоряла трева от бомбичките и факлите, огромен камък, който вероятно е хвърлен от агитката при гола на Дади Кики. В Морската градина пък има само няколко графита.

Всичко е описано от делегата на мача Христо Ботев, като за „канарчетата“ ще има наказание да възстановят щетите, както и за използването на пиротехника и за нахлуването на фена.

Снимки: Флагман.бг

Подобни статии

Top