Йордан Йовчев отбелязва 42-рия си рожден ден с уникален спектакъл

С уникален спортен и музикален спектакъл легендата в българската гимнастика Йордан Йовчев ще отбележи своя 42-ри рожден ден. Единственият гимнастик, който записа участие на шест Олимпиади ще награди даровити деца, показали постижения в спорта, науката, изкуствата.

Това ще стане на 5-тата „Нощ на звездите” на 24 февруари. Тя се организира от фондация „Енчо Керязов”. Приятелите Енчо Керязов и Йордан Йовчев, заедно с петима носители на наградата „Клоун” от световния цирков фестивал в Монте Карло, както и златни и сребърни призьори от световни и олимпийски игри, ще демонстрират уникални постижения, всеки в своята област.

Подробностите разкри самият Йордан Йовчев пред екипа на предаването „В кухнята на алхимика”. Тази неделя по телевизия DCTV той ще приготви любимите си спагети с пармезан. Йовчев сам набра необходимите за рецептата тиквички и чушки от градината на резиденция „Алхимик”.

Данчо Йовчев сподели, че всеки ден спортува по 30 минути. Убеден е, че за поддържане на здравословен начин на живот е необходимо повече желание, отколкото лъскави бази.

Далече ли във времето остана славата на спорта през 80-те и 90-те години и защо уникалния талант на децата ни все още е недоразвит за големите състезания? Своята рецепта за успех световният шампион по спортна гимнастика и сребърен медалист от олимпийските игри Йордан Йовчев ще разкрие пред зрителите на телевизия DCTV в неделя от 11:30 часа.

Подобни статии

Top