Каква е жената според цвета на очите?

33078_3348_1320707001

Хората са казали – очите са прозорец към душата! Цветът на очите също говори много за личността на човека.

И въпреки че няма хора, които да са с еднакъв характер заради цевта на очите си, все пак различаваме няколко основни цвята, по които ще разберем какъв тип е човекът.

Вижте как цветът на очите ви определя. Като страстни, загадъчни, любвеобилни, романтични, студени…

Жените със зелени очи
Зелените очи често се свързват със загадъчност и мистериозност. Това не е съвсем така. Просто зеленооките дами не смятат за необходимо да разправят наляво и надясно за най-личните си проблеми. Те са природно интелигентни и знаят къде и към кого да насочат силите и времето си.

Интересното при тях е, че много обичат живота и умеят да го живеят както трябва. Освен това, те са най-страстните натури. И, както може би се досещате – страст без ревност не може! Затова не кръшкайте на жена със зелени очи. Не само, че бързо ще ви хване, но и много тъпкано ще ви го върне!

Жените с пъстри очи
Независими и смели дами, които се отличават с невероятен стил и маниери. Забавни, женствени и секси. Пленяват мъжете с лекота,но ще отворят сърцето си само за истински мъж, който умее да ги цени.

Когато са в големи компании винаги ще изпъкнат над останалите. Тези момичета се учат от грешките си и продължават уверено напред.

Жените със сини очи
Тези жени са големи щастливки не само заради красивия цвят, но и заради това, че той се свързва с младостта. Тоест на тях годините почти никога няма да им личат. Винаги ще си бъдат привлекателни и лъчезарни.

Друго, характерно за синеоките омайници, е че са много наблюдателни и проницателни. Което означава, че трудно могат да бъдат излъгани. Спокойни и устремени, те често се задържат с години в една връзка. Което пък е категорично доказателство, че силно опияняват мъжете и знаят как да ги накарат да се чувстват добре с тях.

Жените с кафяви очи
Жените с кафяви очи се смятат за най-големите чаровници. В тях има много енергия и желание за живот. Освен това те са грижовни, любящи и направо обожават близките си.

Друго важно нещо, което трябва да знаете за дамите с кафяви очи, е че са и доста емоционални. Но това се дължи на доброто им сърце. Те не очакват, че някой би им причинил нещо, което те самите не биха причинили на него. Затова, бъдете по-внимателни с тяхната ранимост.

Източник: beu.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top