Каква жена си търси той според зодията - DC news

Каква жена си търси той според зодията

Всички мъже си приличат по това, че рядко знаят каква жена искат до себе си. Оказва се обаче, че зодиите разкриват много това какво искат мъжете от една жена. Виж дали отговаряш на описанието, което той търси:

На представителите на зодия Овен им допада жена, която е самоуверена, блестяща, енергична и весела. Запомнете, че всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат.

Телците харесват умни и разумни жени. Лекомислените празноглавки ги принуждават бързо да се оттеглят.

Ако той е Близнаци, го очаровайте със своята привлекателност, но спазвайте дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична.

Ракът обожава жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му.

Лъв ли е, запомни, че обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества.

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас.

Представителят на зодия Везни оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то точно този мъж е за вас. За него от голямо значение е чуждото мнение.

Мъжът Скорпион не обича слабите жени – това е едно на ръка. Също така не понасят и някой да го наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена.

Стрелецът не понася интелигентните жени. Те го дразнят. И без тях, той знае какво да прави. Затова простота и леко невежество – за начало това е достатъчно.

Козирогът иска неговата половинка да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре.

Мъжът Водолей цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката.

Рибите намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност.

Източник: SNews.bg

Подобни статии

Top