Каква зодия сте според японския хороскоп?

Японски хороскоп

Японският хороскоп има 11 знака, всички дълбоко свързани с японската култура и история. Вижте зодиите от Японския хороскоп и проверете коя е вашата.

Луна (27 декември – 18 януари)

Родените под знака на Луната са спокойни и хармонични личности. Предпочитат да прекарват времето си сами, отколкото в големи компании. Най-доброти им качество е, че умеят да изслушват събеседниците си и не са конфликтни. Най-лошото им качество е, че понякога оставят околните да се възползват от отзивчивостта им.

Костенурка (19 януари – 14 февруари)

Родените под знака на костенурката са умерени и в мислите, и в действията си. Понякога това изкарва околните извън релси. Костенурките са много търпеливи и обичат да премислят ситуацията преди да действат. Това търпение обаче често прераства в мудност и е възможно да изпуснат някои златни възможности, особено в професионален план.

Черешов цвят (15 февруари – 20 март)

Хората, родени по знака на черешовия цвят, са винаги усмихнати. В тяхно лице ще откриете неуморните оптимисти. Авантюристи са и не се спират пред никакви предизвикателства. Най-негативното им качество е, че понякога се хвърлят с главата напред в дадено начинание, без да премислят рисковете.

Слънце (21 март – 29 април)

Съвсем логично, родените под японския знак на Слънцето са лъчезарни хора. Общителни са и лесно се приобщават. Могат да се впишат във всяка компания без проблем. Негативното им качество е, че понякога общителността им лесно се превръща в досада за околните.

Бамбук (30 април – 04 юни)

Представителите на зодия бамбук са сред най-големите приключенци в японския зодиак. Колкото по-непозната е дадена територия или начинание, толкова по-мотивирани за бамбуците. Родените по този знак обичат животните и често имат по няколко домашни любимци.

Оризище (05 юни – 06 юли)

Хората, родени по знака на зодия оризище са пазители на семейното огнище. Най-близките им хора са винаги в семейството, докато приятелите остават на заден план. Хората от зодия оризище са родители за пример – отделят много внимание за възпитанието на децата си.

Лотос (07 юли – 01 август)

Родените под знака на лотоса са в хармония с природата. Увличат се по източни учения, обичат да остават сами със себе си и да релаксират. Рядко влизат в директен конфликт. Предпочитат да са по-умерени в действията си и в думите си, дори сърцето да им говори друго.

Мост (02 август – 27 септември)

Представителите на зодия Мост са идеалните преговарящи. Винаги успяват да балансират между две страни в конфликт. Успяват да балансират между служебните и семейни задължения. Рядко заемат позиция, което е едновременно най-доброто и най-лошото им качество.

Градина (28 септември – 10 октомври)

Родените под знака на зодия Градина са творчески личности. Те са може би най-артистичните представители на зодиака. Винаги ще ги познаете сред тълпата – дали по цветните дрехи, дали по шантавата прическа или просто по широката усмивка. Най-негативното им качество е, че са непостоянни.

Император (11 октомври – 18 ноември)

Зодия император в японския хороскоп се отличава с лидерски умения. Родените под този знак умеят да управляват. Успешно застават начело на колективи. Императорите са кариеристи и лесно се издигат в професионално отношение. Понякога обаче в стремежа си да успяват, може да проявят агресия.

Императрица (19 ноември – 26 декември)

Родените под знака на императрицата са много властни натури. Обичат да командват. Често са нетактични към околните в стремежа си да изпълнят желанията си. Сред най-позитивните им качества са честността и откритостта, независимо от обстятелствата.

Bestel Prozac via websites waarvan de echtheid gecontroleerd kan worden. Lees meer over de risico’s en gevaren van het bestellen van online medicijnen. buy fucidin online
doxycycline dosage horses lyme disease doxycycline monohydrate generic buy doxycycline online
advair diskus generic name advair diskus order order Flonase

Подобни статии

Top