Какво вещаят звездите тази седмица?

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще притежавате огромна сила за воля през тази седмица. Ще преследвате своите желания и амбиции с изключителна решителност. В състояние ще сте да се концентрирате продължително време и да преследвате целите си с неумолима дисциплинираност. Няма да се откажете по средата на пътя и ще постигнете това, което желаете. В някои крайни случаи целеустремеността ви може да граничи с безумие или обсебеност от определени идеи. Веднъж решили нещо, на практика е невъзможно да бъдете разубедени.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, през тази седмица астрологичната обстановка ще съдейства да се създадат условия за сериозни занимания с изкуства. Вкусът и стилът ще са класически. Благоприятно време за архитектура и дизайн. Ще се заздравяват личните и интимни отношения, ще сте склонни към мирно, спокойно емоционално отношение. Чувството за отговорност ще нараства както в личните, така и в обществените отношения. Бизнесът и работата ще се развиват добре, както и отношенията с партньорите.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, благоприятната астрологична конфигурация ще спомага за изостряне на вниманието при общуване, ще помага на практичното мислене, на добрите делови и професионални отношения. Ще  предизвиква желание за получаване на специализирана професионална подготовка. Успешен период за изпити, специалност, квалификация. Полезно ще е общуването с възрастни и опитни хора. Добро време за писане, учене, преподаване, както за занимания с техника, математика, наука, икономика.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще чувствате силен импулс за действие, работа, изработване на стратегии и слагане на нещата в обмислен ред. Пълнолунието в Козирог през тази седмица е отлично за целеполагане в дългосрочен аспект. Ще търсите резултати от нещата, които правите. Ще бъдете сдържани, резервирани, дисциплинирани и изпълнителни, но също и премерено предприемчиви, следвайки вашата стратегия. Дори тези, на които им е чужда дисциплината, ще оценят колко ефективна може да бъде тя понякога в ежедневието.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв,  две астрологични събития ще бележат действията ви през тази седмица. От една страна с пълнолунието в Козирог ще можете да постигнете невъобразими цели, ако са в името на хората, които обичате. Няма да предпочетете да изказвате словоизлиятелно вашите чувства, но затова пък можете на практика да покажете чрез действена подкрепа любовта си, например като се включите в дейности на вашата половинка, в които тя/той имат нужда от стабилност, организираност и продуктивност. От друга страна в петък на обяд в 12,30 часа управителя Слънце ще стъпи царствено във вашия огнения знак Лъв.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, ефективността на работата ще се повишава през тази седмица, затова периода е добър за експерти и професионалисти. Дисциплината и отговорността ще се проявяват в грижата за здравето, хигиената, диетата и здравословния начин на живот, който ще изисква да жертвате удоволствието заради полезното. Решенията, които ще вземете в този период ще са правилни и с дългосрочни последици. Силен и успешен ден вторник, в който ще се справите перфектно със задачите си и ще постигнете набелязаните резултати.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, силна и ползотворна седмица в която всичко ще се гради на правила и норми за поведение. Благоприятен период за обществени, финансови и любовни изяви. Ще успеете  да изразите чувства си с по – топло отношение, ще разбирате в дълбочина емоционалните нужди на другите. Ако имате намерение да инвестирате, да подписвате важни документи и договори може да предприемете глобални стъпки, които ще повлияят за бъдещето ви. Най-успешен и ефективен ден сряда.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, през тази седмица ще разчитате предимно на себе си. Емоциите ще са табу по време на пълнолунието в Козирог. Ще предпочетете да не се отдавате на силни чувства, а просто да работите или да се захванете с практически планове, за да избегнете мислите за емоционалните си преживявания. Единственото чувство, което може да ви измъчва ще е дали ще се справите перфектно със задачите си и дали ще постигнете набелязания резултат. Може да ви навестяват страхове, свързани с финансовото благополучие и устойчивост.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, с пълнолунието в Козирог през тази седмица,  чувствителни ще са коленете, кожата и цялата костна система, особено гръбначния стълб. Избягвайте натоварването и всякакви интервенции в тези области, освен ако не са спешни. Може да се обострят костни и ставни заболявания, като артрит, ревматизъм, подагра и др. Не предприемайте големи планински преходи, катерене, силови упражнения. Направете си лека разходка сред природата, ако имате възможност.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, с пълнолунието във вашия знак всичко ще има много ясни измерители и въображението, двусмислията или относителността ще бъдат отхвърляни. Затова пък компетенцията, експертизата и опита ще бъдат високо оценени. Изключително подходящо време за подписване на договори и за реализиране на мащабни бизнес сделки. Няма да ви убегне никакъв детайл и нещата ще бъдат огледани от всички страни, както от вас, така и от партньорите ви. Време за работа с документи, финанси, планове, стратегии, имоти, инфраструктури и тежки конструкции.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей,  тази седмица може да се окаже значително спокойна в много отношения. Подредете документите и книжата си, които от дълго време сте изоставили и все не е стигало времето за тях. Добър период за профилактика и дейности свързани с ежедневните домакински и битови потребности. Това е последната седмица преди да обърне посоката си на движение управителя на знака Уран. Възползвайте се да приключите всички дела и проекти преди ретроградната фаза.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, с пълнолунието в земния знак Козирог можете да сложите на трапезата кореноплодни растения, всякакви сезонни плодове и зеленчуци, пълнозърнест хляб, собственоръчно омесен. Подходящи ще са ритуали, които почитат майката Земя и които ще ви свързват с нейната практическа мъдрост, както ритуали и символи, които ще внасят свещеното в  живота, бита, които  ще помагат да откривате сила дори в ежедневните  дейности, превръщайки ги в свещенодействие, така че да сте в хармония със себе си и с природата.

Източник: burgasnews.com

Подобни статии

Top