Какво казват звездите за новата седмица

През тази седмица е по-мъдро да не започваме нищо ново и да не предприемаме излишни рискове. Добре е да овладяваме гнева си и да внимаваме какво говорим, защото има риск да кажем неща, за които после ще съжаляваме.

Овен
В понеделник се постарайте постепенно да влезете в работен ритъм, без да се натоварвате с поемането на прекалено много задачи. Вторник ще бъде много успешен ден, ако става въпрос за сделки и делови преговори. В сряда внимателно проверявайте всяка постъпваща на Ваше разпореждане информация, защото е твърде вероятно да се сблъскате с неточности и грешки. На близките си е редно да отделяте повече време, а и по такъв начин ще се почувствате по-удовлетворени и спокойни.

Телец
През тази седмица може да Ви очакват сериозни жизнени промени. Активността на работа трябва да бъде насочена в конструктивно русло. Не си заслужавате да влизате в спорове и излишно да привличате внимание. В сряда и четвъртък ще се наложи да проявите голямо усърдие и търпение. Поставените задачи през тези дни ще са прекалено много и затова се постарайте да изберете най-важните и най-напред да приключите с тях. По-добре ще бъде, ако не поставяте личния си живот на показ. Не са Ви нужни сплетни!

Близнаци
Aко се нуждаете от помощта на роднините, не се срамувайте, а я поискате – на близките хора ще им бъде приятно да са Ви полезни. Тази седмица ще се окаже идеално време за решаване на наболели въпроси и приключване с изостанали задачи, което се отнася и за личния Ви живот. Вслушайте се в гласа на своята интуиция, за да разберете как трябва да действате в тази или онази ситуация. Проявете разсъдливост, за да можете ,в крайна сметка, да вземете отговорни и правилни решения. От това само ще станете по-мъдри уравновесени.

Рак
Седмицата е изключително подходяща за творчество, независимо в какво направление ще бъде ориентирано то. До голяма степен ще успеете да промените света около себе си. Може да се заемете с много неща, но в крайна сметка трябва да сте на ясно, че не използвате дори и малка част от своя потенциал. В петък е препоръчително да намалите натоварването си до минимум и да си отделите поне малко време за почивка.

Лъв
В началото на седмицата приятел може да Ви даде неоценим съвет, или да Ви направи изклю1ителна услуга. Колегите ще подкрепят дадените от Вас делови предложения, а даже може и да си заслужите парично възнаграждение. Четвъртък е много подходящ ден за взимане на отговорни решения. Направете оценка на текущата дейност и сортирайте нещата така, както намерите за необходимо. През почивните дни ще имате нужда от почивка в компанията на най-близките си хора.

Дева
Не се поддавайте на емоциите. Тяхната сила може да затъмни разума Ви и даже да навреди на някои важни дейности и задачи. Спокойствие и разсъдливост ще са ключа към Вашия успех. През този период е особено важно да не командвате близките си, както и да не се опитвате да изяснявате отношения с когото и да било. Разчитайте на съветите на хората с опит и не пилейте сили за незначителни неща. В края на седмицата ще нарасне физическата Ви активност и всичко ще тръгне на добре.

Везни
При умело съчетаване на оптимизъм и гъвкавост, през тази седмица ще можете успешно да привлечете вниманието на хората около себе си. Работете, а професионалния Ви успех ще помогне да получите достойно възнаграждение. Вече не става дума за морално удовлетворение. Постарайте да придобиете някои нови професионални навици и умения. В близко време може и да Ви потрябват. В къщи се постарайте да бъдете по-сдържани, за да не провокирате недоволство и разпри.

Скорпион
Оставете в миналото всички свои страхове и опасения, съберете сили, концентрирайте се , и – напред! Очаква Ви успех, кариерно израстване и дори премия. Финансовата ситуация върви към оправяне. Може да очаквате солидни парични постъпления. Трябва да сте по-конкретни в своите мечти и желания. В скоро време те всички ще се осъществят.

Стрелец
Ако Вашите партньори направят крачка напред, съвсем не означава, че непременно има някаква уловка. Това важи както за личната, така и за професионалната сфера. Вторник е денят, в който ще бъдат успешни деловите пътувания. В сряда може да получите делови предложения, които да Ви осигурят възможност да стъпите на следващата степенка на служебната стълбица. Петъчната вечер посветете времето си на заниманията с децата. Събота е ден за хармонично решаване на проблеми и успешен момент за полезни запознанства.

Козирог
През тази седмица е добре в известен смисъл да отстъпите назад – да отложите нещо или да се откажете от нещо изцяло. Такава корекция на плановете би Ви била само от полза. Бъдете разумни, сега се полагат основите на Вашите бъдещи успехи. В средата на седмицата роднините може да започнат да Ви безпокоят, но нищо катастрофално няма да последва.

Водолей
През тази седмица наистина ще успеете доста добре да се представите пред началството и да се изявите ярко и оригинално. Важно е, обаче, да работите в екип. В сряда се постарайте да избягвате прибързаните и противоречиви решения както по делови въпроси, така и при проблеми от лично естество. В четвъртък може да разчитате на подкрепа и помощ от приятели. До почивните дни ще е добре да забравите за пътувания и развлечения, а решавайте натрупалите се проблеми.

Риби
Повярвайте в своите сили и изгонете от себе си неувереността и страховете които може да бъдат пречка в движението Ви напред. Опитайте се повече да слушате и по-малко да говорите. Неделята може да се окаже активен ден, който да изисква от Вас проява на решителност. Не се страхувайте да предприемате важни крачки, да преосмисляте възгледи и да променяте тактиката си на поведение.

Източник: lamqta.com

Подобни статии

Top