Какво казва профилната ни снимка за нас?

Какво говори профилната ви снимка за вас

Фотографията във Фейсбук казва много за собственика на профила. С нейна помощ представяме себе си. Тя може да бъде видяна от всеки. Какво говори профилната снимка за нас?

Чернобяла снимка. Всички знаем, че на чернобялата снимка изглеждаме по-добре, по-сериозно, по-интересно. Някак си сме по-арт. Точно такова впечатление искаме да оставим.

Снимка със слънчеви очила. Тя означава, че искаме да изглеждаме готини и тайнствени. Или просто сме нефотогенични. С ръка на сърцето, всички изглеждаме добре със слънчеви очила.

Снимка с герой от анимационен филм. Засмени гледаме тениската си с Мики Маус или гушкаме играчка „Хелоу кити“. Игриви и весели сме, може би малко наивни.

Снимка с домашния любимец. Обичаме своето коте или куче. Искаме хората да бъдат мили и с любимеца ни.

Полугола снимка. Означава, че отчаяно търсим внимание. Снимката по бански се слага, за да я харесват и да се пишат комплименти под нея.

Паспортна снимка. Може да изглеждаме сладки на нея, но има нещо отблъскващо. Все пак Фейсбук е място за забавления. Тук има две обяснения: или не обичаме да се снимаме и това е единствената ни снимка, или наистина мислим, че това е забавна снимка.

Снимка от купон. В едната ръка държим чаша, а с другата прегръщаме приятелка. Обичаме да се забавляваме. Или искаме да оставим такова впечатление. В повечето случаи става дума за спомен за скъпи приятелки и добро прекарване.

Обработена и украсена снимка. Искаме да следим модните тенденции, но такава снимка показва, че не сме креативни, а само копираме. Харесваме лигави и романтични неща.

Смешен надпис. Ако хората се засмеят, значи сме постигнали целта си. Забавни сме и не вземаме нещата на сериозно. Понякога хората си мислят, че не сме хубави и се крием зад чувството си за хумор.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top