Какво ни готвят звездите през уикенда? (ХОРОСКОП)

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя куп неща не са ясни, не бързайте да спорите и да упреквате близки, отношенията може да се влошат. Друг въпрос, че доста Овни не могат да угодят и на всички претенции, околни капризничат. Налага се за изтърпите, не е време да се сърдите, да се изолирате от кръга си. Ако търсите половинка, бъдете искрени, но реалисти за връзка. Нали се казва: с любовта шега не бива…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
И за вас уикендът е доста натоварващ емоционално, но е по-добре да избягвате спорове с близки и познати. В доста случаи Телците трябва да търсят някакво помирение след разправии, вероятно финансови и други интереси ще ги накарат да направят редица отстъпки. Хора в кръга ви ще ви помогнат, знаят: прави сте. Ако проблемът е любовен, овладейте се, връзка не се къса ей така.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В събота и неделя вие и Водолеи поемате твърде много ангажименти към околните, а и времето, и парите ви са по-ограничени. Не е изключено Близнаци откровено да се разочароват от партньори и ухажори, така че е по-добре да помислят за отдих и тонизиране. Дамите да не бързат с решение за връзка, не са попаднали на подходящ човек. По-стари връзки ще претърпят промени…

РАК (21.06 – 21.07)
От четвъртък сте в настроение за купони, има и доста поводи за отбелязване. Но това не значи, че Раците ще забравят програмата си за работа и битовите задължения. Още по-малко – че ще пренебрегнат шансовете за изява, след като отдавна са подготвили проект или усвояват някакви умения. Пестеливи сте и когато не ви липсват пари, в любовта претегляте точно с кого да се обвързвате.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За събота и неделя се очертава доста работа, вероятно към вашите делови задачи ще се добавят и домашни грижи, ангажименти към приятели. Лъвовете ще положат усилия всичко да е наред, хубаво е, че влияят положително и на отношенията между роднини, познати. И все пак имайте едно наум и вземете мерки срещу възможните интриги, успехите ви не предизвикват само радост…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
През уикенда са вероятни срещи и предложения за делова изява и печалби, околните внимателно са наблюдавали упорството и старанието ви в работата. Девите наистина няма да отстъпват пред професионални трудности, могат да се справят и с най-напрегнати ситуации. Виж, в спор с близки сте по-склонни да отстъпите от принципи и изисквания, не е правилно. За някои запознанства.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав уикенд, а някои от знака и доста дълго са чакали такъв момент за отдих и развлечения. Все пак Везните да бъдат благоразумни при поемане на нови делови ангажименти, а ако се впускат във флиртове и авантюри, да е по-умерено. Отдавна обвързаните ще направят нещо, за да върнат страстта в отношенията си, вероятно имат и средства да си позволят пътуване, лукс…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Даже Водолеи да ви придумват, не се връщайте към делови проблеми от четвъртък. Тогава каквото сте направили – направили, в момента няма как да помогнете и на колеги, познати. Скорпионите са пред някакви трудни въпроси, да не се инатят нещата да стават така, както са си намислили. Ситуацията ще се развие и ще се намери изход, засега отдъхнете и мислете как да действате.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И за вас уикендът е по-напрегнат, навярно има делови и лични проблеми за разчистване. По служебни въпроси Стрелците е добре да намерят подкрепа от повече колеги и познати, ако сметнат, да привлекат и обществена закрила. Нови шефове ще са благосклонни към идеите ви. В някои любовни връзки ще се опитате да изясните и изгладите нещата, други отношения ще прекратите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя е добре да действате в екип с колеги и познати, но не всички от знака ще постъпват така. Едно, че Козирозите са твърде взискателни към хора, които избират за партньорство. Второ, има пречки, не всички ще покажат вашата издръжливост и принципност. Нови познанства може да ви отведат в царството на любовта, някои осъществяват мечта и се чувстват най-щастливи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес и утре като Близнаците не трябва да се пренатоварвате с проблеми на близки. Водолеите се мъчат да накарат и Скорпиони да действат по деликатни делови теми, едва ли трябва да настояват. Сега има куп поводи за отбелязване с компания, на маса бъдете по-умерени в хапване, пийване и приказки, за да не тръгнат клюки. Влюбените да залагат на равностойни отношения, те са трайни.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Тази събота и неделя май забравяте, че времето е за отдих, готови сте докрай да преследвате деловите си цели. Рибите така надали ще спечелят приятели и сътрудници, които да ги подкрепят за изпълнение на проектите им. В любовта също е нужно с повече мекота и търпение да окуражавате половинката за дела, по-неуверена е. В отдавнашна връзка по-бързо напасвате усилия в общия план.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top