Какво ни очаква в любовта тази седмица?

Как разбират любовта отделните зодии

В края на отиващата си 2015-а и началото на новата 2016-а година, звездите показват, че трябва да бъдем внимателни в комуникацията с партньора. Венера и Марс ще окажат силно влияние в любовта.

Възползвайте се от всяка добра възможност. Ето какво ви очаква и според зодиакалния знак, под който сте родени.

Овен

Избягвайте да говорите с партньора си за кариерни въпроси през тези дни. Това само ще утежни взаимоотношенията ви. В неделя е много вероятно да обсъдите с половинката важни финансови въпроси. Тези от вас, които нямат любим човек до себе си, след сряда ще имат шанса да срещнат интересна личност.

Телец

Средата на седмицата ще се окаже приятна за вас и половинката ви, когато ще имате възможността да се радвате на финансов тласък. Също така любимият човек може да сподели и новина свързана с кариерата, която допълнително ще ви зарадва. Очакват ви дни, в които ще се чувствате по-мотивирани и по-обичани от обикновено.

Близнаци

Ако взаимоотношенията с половинката ви не са вървели през тези дни, тази седмица ще забележите значително подобрение. Венера ще влезе във вашия сектор на партньорствата ви и ще се задържи там до 23 януари. Очакват ви хармония и щастие. За тези от вас, които се намират в неангажираща любовна връзка, има шанс тя да прерасне в нещо повече.

Рак

В началото на седмицата внимавайте в комуникацията с партньора. Възможно е думите ви да наранят много повече, отколкото предполагате. В случай, че все още не сте открили своята сродна душа, има шанс на неочаквано за вас място това да се случи. След неделя сексуалният живот на Раците значително ще се подобри и така ще бъде до първите дни на март 2016-та година.

Лъв

Венера дава своята мощна подкрепа за самотните представители на зодията, за които има шанс да започнат новата година с нови любовни трепети. Вселената е готова да ви възнагради с любов. Ако вече имате половинка до себе си, комуникацията между вас значително ще се подобри.

Дева

Възможно е да възникнат някакви пререкания свързани с пари. За щастие ваш роднина или близък ще бъде медиатор в създалата се ситуация. Не прибързвайте с решенията и се опитайте да водите нормална комуникация с любимия човек.

Стрелец

Венера ще ви окаже своята мощна подкрепа и вие не само ще се чувствате, но и ще бъдете по-харесвани и ухажвани. Това ще продължи до 23 януари, затова извлечете максимума от този период. За тези от вас, които имат половинка до себе си, може да се каже, че ще се чувстват по-свързани с любимия човек.

Козирог

Венера ще окаже силно влияние върху любовния живот на обвързаните Козирози, които през тези дни ще искат да запазят любимия човек само за себе си. Вместо партита или други социални събития, вие ще предпочетете да останете насаме и да се отдадете на романтика.

Водолей

Ще усетите половинката си като нещо повече от партньор. В негово или нейно лице ще видите приятел, а това ще ви накара да се чувствате изключително добре във връзката си. Ако сте самотни в любовта, има голяма вероятност с ваш приятел да се получи нещо наистина красиво. Дерзайте, това може да е начало на нова любов за вас.

Риби

За Рибите предстои един сравнително спокоен край на годината в любовен план. Някои прекъснаха стари връзки, за други нещата се задълбочиха. Новата година започва положително в любовта и със сигурност ще го усетите.

Източник: az-jenata.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top