Какво ни пречи да го правим по често?

lyubov-bez-granitsi-rouzi-i-aaron-131

Колко често правите секс? Животните, за разлика от хората, не мислят за това колко често трябва да правят секс. Затова пък хората си блъскат главата с тази дилема

Има няколко причини, които пречат особено на жените да правят толкова секс, колкото искат.

Една от основните причини, които възпират дамите от повече секс е умората. Често те са много изморени от работата и грижите за семейството.

Понякога желанието за секс между двамата партньори се появява по различно време.

Той, например, иска да прави секс сутрин, а нейното желание е по-силно преди да си легнат.

Децата и съквартирантите също пречат на сексуалния живот.

Лоша идея е да сложите телевизор в спалнята – той определено ще ви отвлича от креватните забавления.

Случва се дамите, а и не само те, да предпочетат книга, филм, или да разгледат любимия си сайт за пазаруване вместо да правят секс.

Честите скандали пречат на интимността. Стресът и проблемите в работата, парите и задълженията у дома също оказват влияние върху либидото.

Понякога различните работни графици не позволяват двамата да прекарват много време заедно. Срещите с приятелите и семейството също се отразяват на сексуалния живот Излизанията с приятели и посещението на роднини често пъти се оказва пречка двама души да се усамотят.

Не трябва да се подценяват и здравословните причини. Много популярно е, че когато жените нямат желание за секс се оправдават с главоболие. Но истината е, че различните болежки наистина убиват желанието за секс или го правят неудобен – дори неприятен.

Физическата или емоционална несигурност може да причини проблеми на интимността. Често жените не харесват тялото си, мъжете пък се притесняват от проблеми с ерекцията.

А понякога просто няма сексуално привличане между партньорите.

Сексуалните теми вече не са табу. Говорим открито за интимния си живот, при това с най-пикантни подробности. А понякога дори украсяваме среднощните си преживявания.

Всъщност, няма нищо лошо понякога да не ни се прави секс. Ако предпочетем да се усамотим с любимото си занимание това не означава, че имаме проблеми в сексуалните си отношения с любимия.

Всеки има нужда от глътка въздух в съвместния живот. Важното е да не е прекалено често и да не допускаме всичко останало, което обичаме да правим, полека да измести нещото, което ни прави най-чувствени и истински.

Само вие решавате колко и как да правите секс. Най-важно е да се чувствате комфортно. Ако намерите хармония с партньора си по време на секс, то какво значение има мнението на другите?

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top