Какво означава поведението му след секс?

СЕКС ДИЕТА

Любопитството на жената я кара постоянно да се пита какво ли си мисли в този момент мъжът до нея. За жалост четенето на мисли все още не повсеместно разпространена практика.

Няма нищо странно в това след полов акт да сме сравнително притеснени. Освен ако не притежава необятно самочувствие или е сигурен, че се е справил успешно, няма начин да не е поне малко нервен.

Наблюдавайки поведението на мъжа след секс всъщност се оказва сравнително лесен начин да предположим какви мисли му се въртят в главата.

Търси начин да те прегърне

Ако иска да сте близо един до друг, да ви притиска към себе си, значи е изключително обичлив, чувства се добре в присъствието ви и е спокоен да сподели eмоциите си с вас. Силно вероятно е връзката ви да продължи дълго.

Не желае да сте в обятията му

Ако ситуацията е обратната, не се притеснявайте веднага, а разсъдете. Повечето от мъжете често се опитват да избягват интимността, особено ако са в началото на връзката си. Бихте имали повод за притеснения, ако първоначално е показал голямо привличане към вас, а впоследствие е станал по-студен. Ако се решите, поговорете с него по въпроса.

Мълчание

Ако партньорът ви е от хората, които рядко спират да говорят, а след секса млъква като риба, най-вероятно сам изпитва някакви съмнения в себе си или има нужда от време за малко медитация. Подарете му една целувка и му оставете нужното лично и емоционално пространство.

Заспива

Преди да си помислите, че е задрямал от скука, вземете предвид факта, че благодарение на секса се стимулира отделянето на допамин в организма и ни наляга чувството на спокойствие. Сънят след секс е нещо съвсем нормално, затова не се колебайте, ами се възползвайте и вие, за да съберете отново сили.

Търси храна

Въпреки че гори калории, сексът не може да се сравнява с едночасова тренировка във фитнеса. Ако партньорът ви иска да хапне нещо веднага след секса, може би се подготвя и събира сили за втори рунд.

Източник: az-jenata.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top