Какво предричат звездите за месец март

Овен
През  целия  месец  ще   се  стремите  към  смели  и  значими  постъпки, а  и  ще  бъдете  обхванати  от  неудържимо  желание  за  нови  впечатления.  Колкото  и  да  сте  привлечени  от тези  пориви, не  забравяйте, че  трябва  да  имате  и  резервен  план  за  действие, ако  нещо  започне  да  не  се  получава. Потърсете  си  нови  съюзници, за  да  може  да  реализирате  неща, които  отдавна  сте  замислили, а и  резултатът  да  е  максимално възможният.  В  главата  Ви  ще  бушува  буря  от  мисли  и  идеи, но  това  не  трябва  да  Ви  притеснява –  скоро  всичко ще  си  дойде  по  местата.  Много е  важно  да  контролирате  своите  емоции, когато  става  въпрос  за  лични  отношения.  През  март  ще  сте  привлекателни  и  харизматични. Възползвайте  се  от  това, но  не  бъдете  прекалено  самоуверени, за  да  не  шокирате  хората  от  своето  обкръжение. Много е  важно, да  сте  пределно  търпеливи.  Ентусиазмът си  използвайте  най-вече  при  правене  на бизнес и  не  пилейте  сили  за  дреболии, а  се  концентрирайте  върху  най-важното.

Телец
Очертава се че за Вас март 2016 ще бъде спокоен и успешен. Направете си равносметка и ясно формулирайте целите си. Това за Вас трябва да бъде месец на успехи, организираност и яснота.
Началото на месеца ще Ви донесе неизчерпаема енергия, която ще Ви е предостатъчна за целия месец. Ентусиазмът и енергията ще Ви помогнат във всичко. Впрегнете тази енергия в стремеж за правене на кариера – колкото повече от нея вложите, толкова повече ще получите. Разберете за себе си кой Ви е приятел, и с кого отношенията Ви са романтични, защото това ще Ви спести лутаниците в мислите Ви в последствие..
Помнете, че дори всичко да не става така, като сте искали, трябва да останете съсредоточени и спокойни, а спокойствието ще Ви се отплати по-късно. В края на месеца може да попаднете във водовъртеж от противоречия или да се почувствате неудовлетворени от своите любовни отношения. Това на практика ще бъде знак, че е време за промени. Може би става въпрос за борба за власт, която Вие толкова не обичате…

Близнаци
Това е месецът, през който трябва здраво да стъпите на краката си и да решите всички проблеми – професионални и лични. Погрижете се за всичко, което е останало недовършено от миналото и да преминете към ново ниво в своя живот. За Вас март е творчески месец и би трябвало да седнете и да помислите над идеите, които бихте могли да използвате в своята професионална дейност. Още в началото на месеца може да Ви хрумне интересна бизнес-идея. Преди да се втурнете да я реализирате, е много важно да обмислите план за нейната организация. Внимателно използвайте думичката “да“ като знак на съгласие, защото може да поемете задължения, които би Ви било трудно да изпълните. В същото време е редно да се съсредоточите върху своята работа, въпреки желанието за излизане и срещи с приятели. Ще бъдете „нападнати“ от незнайно от къде дошъл ентусиазъм, но това ще Ви помогне да се справите със своята работа. В края на месеца може д започнете да се бунтувате и да усетите желание за конфликти. За да не се случи това, намерете начин да се откъснете от своята рутинна работа и потърсете развлечения, които да понижат нивото на натрупалия се стрес.

Рак
Ще бъдете потънали в работа от главата до петите, или както се каза: работа за целия китайски народ. През този месец ще сте изключително заети, но началото му е най-подходящо за решаване на най-сложните проблеми, особено когато става дума за личните отношения. Емоционалното Ви ниво ще бъде високо и това ще помогне да гледате в бъдещето с оптимизъм. Колкото големи да са Вашите сили и каквито и позиции да имате, честността Ви с хората около Вас е много важна. Не се опитвайте да ги използвате и лъжете, а бъдете просто себе си, за да бъде всичко наред. Ще имате много нови идеи, но трябва да обмисляте всичко, за да не се окаже, че действате прибързано, необмислено и спонтанно. Във всичко, което правите, изхождайте от собствената си гледна точка.

Лъв
А за да бъде март успешен за Вас, избягвайте да обещавате неща, които бихте се затруднили да свършите. Приключете с вече започнатото и си дайте сметка, че за в бъдеще трябва да се щадите повече. За Вас този месец ще бъде съчетание между мекост и сила. Вслушвайте се в интуицията и силата си и , особено в личните си отношения, не се опитвайте да се делите между няколко партньори. Бъдете сдържани и контролирайте своите емоции, защото може да стигнете много далече и да наговорите неща, за които после ще съжалявате. Не вършете нищо импулсивно.

Дева
През март ще омекотите своя характер и ще покажете на заобикалящите своите нежни черти. Това ще е причина, да бъде проявено към Вас повече разбиране. Опитайте се правилно да тълкувате намеренията на другите хора, за да не се почувствате разстроени и разочаровани. Запазете своята мотивираност в работата и преследвайте целите си. Объркването в плановете и целите може до голяма степен да навреди на Вашата кариера. Освен това е много важно да се научите да правите компромиси и проумейте, че ако отстъпите за нещо, се отказвате от своите убеждения. Това, всъщност, показва, че имате по-голямо сърце. Що се отнася до личните отношения, постарайте да се разбирате без думи. Не е нужно сто пъти да повтаряте какво искате- любимият човек, а и в семейството, много добре знаят… към края на месеца се опитайте да преосмислите нещата. Може би това, което сте свикнали да правите вече не е подходящо или не се приема добре. Стабилност – това трябва да е водещо за Вас през март. Ревността и обидата няма да Ви оставят на спокойствие, но все пак се опитайте да бъдете добри…

Везни
Бъдете открити и честни със своите партньори. Сега е времето, когато трябва да разкажете за своите тайни. По-добре е да чуят всичко от Вас, отколкото да го чуят от някой си. През март в живота Ви ще се случат доста важни събития. Ще се наложи да работите доста повече от обикновено, и в същото време всичко трябва да вършите качествено. Ако не можете да се справяте сами, потърсете помощ, но се постарайте да изберете точния човек. Средата на месеца е подходящо време за смяна на работата или за искане на повишение. В същото време животът може да Ви сервира и проблеми, но се постарайте да запазите самообладание и просто да се оставите на течението.
През този месец трябва винаги да сте на ясно какво се случва, за да не изпаднете в проблемно положение. Запасете се с търпение и следвайте плана, който сте си направили. В крайна сметка ще постигнете желания успех.

Скорпион
В началото на март е добре да сте сигурни, че следвате своите планове както преди, а не се излежавате на дивана. Първата половина на месеца ще бъде време на добро настроение, което ще прекарате заедно със семейството и със своите приятели. Това е месец на нови емоции. За да успявате с онова, което вършите, трябва бъдете организирани и концентрирани. Постарайте се по-често да използвате своето въображение и да подхождате творчески към задачите, а това ще Ви помогне да се справите с всичко.
В личен план е желателно да говорите това, което чувствате, и тогава партньорът или партньорката ще започнат повече да Ви се доверяват. Включвайте своето обаяние, когато става въпрос за сложни и сериозни въпроси, защото от тях нямате полза. Средата на месеца ще бъде оптимално време за Вас, и всички просто ще Ви се възхищават. Не използвайте своите сили само за постигане на популярност, а се опитайте да се самоусъвършенствате. След 20 март за Вас започва период на преобразувания, като някои от тях ще са много приятни, а други – не толкова. На моменти ще Ви се налага да прибягвате до крайни мерки, за да можете да постигнете онова, което искате. Всъщност промените ще се извършат в края на месеца и трябва да сте готови за тях. Може да нямате време за разработване на нови стратегии и отбрана, затова трябва да помислите за всичко предварително. Може и да нямате време за преценка как да действате и да се объркате дали да продължавате или да отстъпвате. Крайно време е да разберете, че повишената емоционалност провокира конфликти, а не успокоява положението. Ако не всичко върви добре, следвайте своите инстинкти.

Стрелец
За Вас март е месец, когато старите рани ще зараснат и дори най-старите обиди ще заминат в небитието. В началото на месеца може излишно да идеализирате някои хора, макар че те не са по-ценни, отколкото показват в момента. Този сляп оптимизъм може да Ви донесе проблеми в бъдеще. За щастие още в средата на месеца ще започнете да виждате всичко по-реалистично и точно. Към средата на март може да срещнете нова любов и периода ще бъде много романтичен. Истинската страст може да Ви завладее в момент, в който няма да можете да я потушите, но никога не забравяйте, че една удивителна нощ не обещава блаженство през целия оставащ Ви живот. Внимавайте какво казвате, за да не обидите хора, които са добронамерени и искат просто да Ви помогнат. На практика този месец ще провокира у Вас безразсъдно поведение но импулсивността не е добър съветник. По-добре ще е да позабавите малко темпото, отколкото да направите някоя непростима грешка. Към края на месеца ще усетите непреодолимо желание за свобода. Това ще Ви накара да се държите предизвикателно и дори да се бунтувате, но такова поведение е безсмислено. Ако отидете прекалено далече, ще се наложи да плащате за нанесените обиди. Изводът е, че трябва да се вземете в ръце.

Козирог
Очаква Ви голям успех в професията , а също и кариера. Много от нещата, които ще постигнете, ще бъдат благодарение на Вашата отговорност и готовността да се трудите упорито. Хубаво би било, да приключите всички свои дългосрочни проекти точно през март, като се постарайте да влагате в работата си и по малко творчество. Естествено, за своята упорита работа ще получите и полагащите Ви се дивиденти. Вие се справяте добре и при работа в екип и затова е добре да убедите колегите си да си сътрудничите. За да не изоставате, трябва да сте гъвкави в общуването. Огледайте своите планове и направете корекции, ако това се налага.
В личните си отношения бъдете реалисти и се постарайте да мислите логично, а не да се доверявате само на чувствата си. Вътрешните Ви проблеми могат само да пречат на работата и е повече от ясно, че трябва да намерите начин да ги решите. Въпреки че ще имате интересни идеи, проблемите също няма да са малко и главата Ви ще се напълни с въпроси и евентуални отговори. Заемете се с финансовите си въпроси и потърсете начин да запазите материалното си положение. Ако решите да купите нещо екзотично или да отидете на необичайна почивка, добре преценете всичко, за да не се чудите след това как да свързвате двата края. Дори и да сте оптимистично настроени, мислете логично. Човек винаги трябва да има пари за дългосрочни планове. В средата на месеца се постарайте да работите по-усърдно, за да може да разчитате в бъдеще на високи дивиденти. Не се опитвайте да спекулирате, защото ще загубите. Към края на месеца е вероятно да бъдете обхванати от стремеж за свобода и да сте готови да воювате. Това ще Ви донесе само проблеми и конфликти във всички области на живота. Мислете, когато предприемайте каквото и да било.

Риби
През март изцяло ще се потопите в своите мисли и мечти. Ще бъдете очарователни и мили, и всички ще Ви се радват заради Вашата състрадателност. През този месец не разчитайте много на своите колеги, защото по странно стечение на обстоятелствата ще се окажат ненадеждни. Запасете се с издръжливост и правете онова, което трябва, а целите си ще постигнете без проблем. Ако търсите работа, непременно ще намерите!
За да бъдат заобикалящите по-лоялни към Вас, приласкайте ги с топли думи и и им покажете съпричастност. Ако във всяка ситуация виждате само хубави неща, в скоро време ще се забъркате в проблеми или заплетени ситуации.
За да се чувствате комфортно, трябва да се научите да отстоявате своята гледна точка, дори да е различна. Не е важно да я приемат хората около Вас, но трябва да я чуят.

Източник: lamqta.com

Подобни статии

Top