Какво усещат мъжете при различните секс пози?

при кои пози може да се увреди мъжкия полов член

Сексът е буквалната физическа връзка, която свързва двама души. Най-хубавото на секса е, че може да бъде изключително разнообразен, стига двойката да иска това.

Секс позите са необятен океан от изследвана или неизследвана територия, която държи интереса на партньорите и предизвиква техните желания.

Вероятно всеки от вас си има любими и не толкова любими секс пози. Повечето жени се чувстват най-могъщи в секса, когато се превъплъщават в страстната яздеща каубойка. Кучешката поза пък за много е по-скоро болезнена.

Същото е и с мъжете – всеки от тях има своите предпочитания. Затова сега ще разясним какво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните и обичани секс пози.

Мисионерската
За мъжете, както и за повечето хора, мисионерската поза си е класика. Тя е позата, към която хората инстинктивно се впускат.
Мъжете я харесват, защото им дава увереност да контролират скоростта и интензивността на половия акт. Те могат да забавят или ускорят темпото, да отложат или провокират оргазъм, ако моментът наближава.

Според много мъже има причина хората да са еволюирали най-вече с тази секс поза. Тя ги кара да потънат физически и емоционално в партньорката си.

Дори някои мъже не харесват наименованието, с което наричат тази поза, защото то придава смисъл на задължение в секса, а всъщност не е така.

Мисионерската поза освен всичко дава възможност на мъжете да стимулират с устни едни от най-ерогенните зони на женското тяло – врата, областта около ушите и деколтето.

Ездачката
Ездачката е любима поза за мъжете. С нея се разкриват толкова места, на които могат да сложат ръцете си, най-вече женските гърди – зоната, която главозамайва повечето мъже.

Тази поза представя жените в доминиращо положение и ги прави да изглеждат като същински амазонки в очите на партньора си. Въпреки че тази поза рядко предизвиква достигане до оргазъм, тя е привлекателна и гореща, според мъжете.

Гледката на полюшващите се женски гърди е любима на всеки мъж. Няма такъв, който да я откаже!

Кучешката
Кучешката поза е груба и мръснишка в очите на мъжете, но в добрия смисъл на определението. Тази поза истински се харесва на много мъже, защото виждат цялата красота на гърба и задните части на любимата си, а проникването доставя животинско удоволствие.
Страстта в тази поза е неоспорима. Това е една от най-доминиращите секс пози за мъжете. Те могат да контролират темпото, дълбочината и жената като цяло.

Обратна ездачка
Обратната ездачка се харесва много на мъжете, защото тя съчетава дълбочината на кучешката поза и вълнението от жената на върха на удоволствието.

Тази поза обаче създава и колебания у много мъже, защото пенисът в тази позиция лесно може да бъде изкълчен, така да се каже. Дамите трябва да са наистина много нежни и внимателни, за да не се случат неприятни ситуации.

Някои мъже откровено признават, че не са фенове на обратната ездачка. Колкото и гледката да е страхотна, насладата не е пълна, а и страхът от нараняване е способен да разбие на пух и прах мъжката ерекция.

Лъжички
За някои размери лъжичките са трудна работа. Но иначе изпълнението й доставя страхотни усещания. Тялото на мъжа се притиска в женското, напасвайки в идеален синхрон всяка извивка. Тази силна интимност прави позата лъжички толкова любима на много мъже, пък и жени.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top