Какъв алкохол пият зодиите?

Без алкохол в Пловдив в деня на изборите

Астрологията ни помага по различни въпроси – дори и в толкова специални, колкото е избора на алкохол. Изборът на напитка винаги е важен и вашият зодиакален знак ще ви даде необходимият отговор, особено ако се съмнявате какъв вид алкохол да изберете – вино, концентрат, лек аперитив или пък коктейл.

Вижте какви алкохолни напитки пият различните зодии!

Овен
Огнените знаци винаги се стремят към приключения и могат да добавят силни усещания в живота на всеки човек. Те са динамични смели и добре се адаптират към всякакви условия. Именно затова най-добре на Овена подхожда водката.

Телец
Родените под този знак обичат да са с близките си и още повече да са в комфортна обстановка. За да разпуснат им трябва добро пиво.

Близнаци
Тези хора винаги имат нужда от движение. Близнаците неистово се стремят към нови знания и опит. Възможно е, с текила всичко да стане още по-интересно.

Рак
Доколкото Ракът се отличава с лека загадъчност, а понякога и с капризност, то пиячката трябва да бъде съответна на характера на този знак. Вероятно джинът ще е най-подходящ.

Лъв
Величествените и харизматични Лъвове не могат да минат без внимание. За да подчертаят за пореден път своята изисканост, достатъчна им е и чаша червено вино.

Дева
Грижата и състраданието са основните качества на Девата. Но понякога родените под този знак трябва малко да се отпуснат и да отделят време за себе си. Бялото вино ще помогне незабавно.

Везни
Човекът, който съхранява баланс във всичко, има нужда от хармонична напитка. Благородното уиски – това е, което действительно е необходимо на очарователните Везни.

Скорпион
Хората с толкова мощна енергия, както Скорпионите, имат нужда от нещо силно, но съхраняващо индивидуалността. Необичайният вкус на ликьора ще подчертае различното у този зодиакален знак.

Стрелец
Стил и любов към живота – това е, което отличава Стрелците от останалите. Само шампанското може да съчетае в себе си наведнъж тези две качества.

Козирог
Родените под този знак не трябва да доказват своя успех – той се вижда отдалеч. В свободното от работа време, Козирозите предпочитат да пият скоч.

Водолей
Хората от този знак много точно знаят, какво искат и не се водят по другите или от рекламите. Водолеите обичат независимостта и спонтанността, които могат да усетятс вкуса на сангрията.

Риби
Фантазия, творчество, экспресия живеят в Рибите. Те постоянно се намират в търсене на вдъхновение. Може би абсентът ще пробуди у тях нещо ново.

Източник: Рамблер.
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top