Какъв ще бъде уикендът? Вижте хороскопа!

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Препоръката от средата на седмицата да не прибързвате с инициативи стават още по-уместни през този уикенд. Овните като Везни и Скорпиони се натъкват на пречки, партньорите им не са на тяхната вълна. Вместо да коментирате чужди проблеми и грешки, изчакайте, имате си задачи, планове. Скоро всичко ще се подреди благотворно в работата и любовта, предстоят ви хубави срещи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В събота и неделя е препоръчително да обедините сили с околните, Скорпиони са много подходящи за партньорство в работа. Само че Телците са припрени, говорят и за делови планове, и за чувства, а е редно да почакат и чуят какви са намеренията и тревогите на другите. Не се хвърляйте в различни дейности и връзки, търсите поле за истинско творчество и човек със сериозно отношение.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Чудесни дни и макар че в работата ви върви, не запълвайте времето само със служебни грижи. Мнозина са доволни от свършеното и спечеленото, занапред може да увеличат приходите си, но е важно отсега да отделят нещо настрана. Близнаците имат завиден късмет и в любовта – отдавна обвързаните се радват на общите успехи, свободните сърца започват обещаващ роман, да се насладят.

РАК (21.06 – 21.07)
Днес и утре се пазете от изясняване със Стрелците. Нито работа ще свършите, нито ще привлечете сериозни помощници. До вторник Раците ще подредят неща и отношения, стараят се много по преките си задължения, с най-близките съчетават благоразумие и силни чувства. Ако сте имали финансови тревоги, лека полека ги забравяте, мислете дали да не отделите средства за милосърдие.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През този уикенд вие и Деви спокойно, но неотклонно решавате важни проблеми, най-вероятно професионални. Каквото уредите сега, уредите, после условията се променят. При Лъвовете влиянията са още от понеделник и ще се ще се задържат през следващата седмица. На път ще прекарате чудесно, и компанията си я бива. Ако сте влюбени, изчакайте за стабилизиране на връзка.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя като Лъвовете търпеливо, но уверено уреждате домашни неща, за вас сега те са най-важни. Доста Деви да не пренебрегват и служебни шансове, добри са за свободните професии или им помагат да турят точка на някаква интрига в екипа си. Ако се връщате от път, ще ви е много нужно да останете по-дълго с най-близки. Влюбени да изчакат за създаване на връзка.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес и утре като Скорпиони и Овни срещате пречки при осъществяване на някои планове, а и не искате да се месите в споровете на околни. Везните са прави, на път ще си прекарат по-интересно, ако са решили да местят работа и жилище, идва моментът. Семейните разчитат на подкрепата на близки. Някои ще преценяват задълбочено да крепят ли досегашна връзка, или да я прекратят.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През уикенда като Овни и Везни се натъквате на пречки. Затова е уместно като Телци да обедините сили със сериозни хора в кръга си. Скорпионите ще се справят с трудностите, но пътуване да поотложат. За едни делови теми търсете посредник, за други изяви се гответе много старателно. Не пилейте време по купони, а помолете приятели за съвет или информация, която ще ви послужи…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Неясноти в делови и лични отношения ви притесняват, но Раци не са на вълна за обсъждане, изясняване. Стрелците да уреждат много стриктно финансовите задължения даже с близки, сега тези теми излизат на по-преден план. Ако сте се заловили с обществена задача, дръжте на принципи, всички са се нагледали на некоректност. Влюбените да укрепват връзката си, трябва им повече време.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Труден уикенд, ако се хванете с делови задачи. Повечето Козирози имат нужда от отдих и обмисляне на нещата. Вероятно някои ще си направят програма за физическо укрепване и даже малко ще прекалят с упражненията. По-добре е да организирате нещо за цялото си семейство, всички имат нужда от тонизиране. Необвързаните спокойно планират как да се сближат с харесваната личност…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота и неделя имате и професионални, и лични проблеми, но ако сте най-добронамерени и търпеливи – ще се справите. Част от Водолеите обединяват усилия с коректни колеги, познати и съседи, по-лесно ще изчистят поводите за спорове и конфликти. Вероятно и ще спечелите нещо от ситуацията, усетът не ви лъже. В любовта чудесна среща, търпеливо градите обещаващи отношения.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Ведър уикенд, особено ако сте влюбени. Но и за останалите Риби нещата се подреждат добре, в работата получават хубави възможности за изява и печалби, прокарват идеи, които ги вълнуват по-отдавна, а сега харесват и на колеги. Е, ако ви искат заеми, не бързайте да давате, и вашите финанси не са стабилни. В личен план завиден късмет, чувствате се щастливи с избраника си.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top