Как да изглеждате перфектно на снимките по бански?

Да изглеждаме добре по бански и да си направим перфектната ваканционна снимка, когато тялото ни е покрито само от няколко парчета плат, е задача, която ще затрудни и най-уверените дами.

Ако следите популярните момичета в социалните мрежи, със сигурност няма да имате проблеми да копирате някоя от техните любими пози. Защото колкото и естествени и непринудени да изглеждат кадрите, които те публикуват в социалните мрежи, всъщност са резултат на предварителна подготовка и премислени действия.

Ето как можете да постигнете завидни резултати: 

Любимата поза на звездите на червения килим върши работа и когато сме по бански. Поставяйки единия крак пред другия издължавате фигурата и бедрата си.

Когато сте на шезлонг, хубаво е краката да са леко свити в коленете, а снимката да се прави отгоре. По този начин бедрата ви не се допират, а банският се вижда изцяло.

Заставайки на колене можете да изберете подходящия ъгъл, под който краката и дупето ви да изглеждат добре, като същевременно се фокусирате върху горната част на тялото си.Когато сте в морето или в басейна, застанете леко настрани и повдигнете ръка – позата е съблазнителна, но и непринудена.

Ръката, поставена на бедрото също е любим начин да подчертаем извивките си. особено ако сте избрали и банския си с такава цел. Тези с висока талия например вършат перфектна работа.

Позата в гръб е артистичен начин да се фокусирате едновременно и върху обстановката, и върху гърба и дупето си.

Ако позирате върху дюшек, приложете същата тактика като при снимките на шезлонг.

В случай, че не искате да показвате прекалено много плът, кръстосайте крака по този начин, докато сте седнали на хавлията.

Ако сте от дамите, които залагат на бижутата като ефектно допълнение към банските, това е позата, в която по най-добър начин ще привлечете вниманието към тях.

Накрая – винаги можете да добавите нещо, което да отвлича вниманието от фигурата ви: коктейл, плажна топка, шапка.

По материали от: missbloom.bg

Подобни статии

Top