Как да победим гаденето при орална любов?

Рефлексите са нещо много полезно. Те са малките телохранители в пълния смисъл на думата: защитават организма ни, стоят на стража и пазят здравето ни и дори спасяват живота ни. Но понякога на самите нас ни се иска да воюваме с тях, защото не винаги могат да различат приятеля от врага. Какво имаме предвид? Вижте как да подтиснем гаденето при фелацио.

1. Не позволявай на пениса да докосва тези зони в устата, които са особено чувствителни.  В това число влиза не само гърлото. Гадене може да предизвика докосването до всяка точка в задната третина на устната кухина, включително небцето, а също долната и страничните части на езика.  Направлявай члена към по-малко капризните точки в устата – устните и вътрешните повърхности на бузите.

2. Това може да бъде психологическа реакция.  Въпреки че това е рядко явление, някои възрастни имат повишен рефлекс за гадене. Причините за такава хиперчувствителност са различни и повечето от тях носят не само физиологически, но и психологически характер, като например детски спомен за посещенията при лекаря.

Но по-често позиви за гадене по време на орален секс предизвиква сексуална психотравма. Например ако жената е трябвало да прави фелацио против волята си. Тогава това се превръща в условен рефлекс. Той може да бъде провокиран от миризма, аромат на определен парфюм, конкретни сексуални ситуации или дори от самата мисъл за орален секс. Работи дори, ако нищо не въздейства на устната кухина. Може да се случи и по време на секс с партньор, когото жената обича и на когото се доверява.

Разбира се много хора в крайна сметка се отказват от оралния секс – никой не обича гаденето по време на секса, а и партньорът едва ли ще е доволен от това.  Но съществуват специални психотерапевтични практики, които позволяват да преодолеете тази травма.

3. „Оралният секс“ и „дълбоката глътка“ не са синоними. Най-голямата заблуда по отношение на оралния секс е, че при истинско фелацио пенисът на партньора трябва да влезе целият в устата ти, защото мъжете очакват именно това. Някои са чували, други са видели подобно нещо в порно филмите. Истината е, че сексът трябва да е приятен за всички участници в него.

Техниките на оралния секс са много и „дълбоката глътка“ е само една от тях. Това, което наистина доставя удоволствие на мъжа е усещането, че партньорката се наслаждава на това, че му доставя удоволствие.

Източник: cosmo.ru

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top