Как да разберете, че излизате с истински мъж

Всяка жена си мечтае половинката й да е истински мъж, който да я прави щастлива. Нямаме нужда нито от лигльовци, нито от мамини синчета или пък мъже, които да разчитат на нас… Жената трябва да се чувства сигурна, защитена и обичана, а това може да стане само ако има до себе си мъж с главно „М”.

А ето и как може да разпознаете дали гаджето ви е истински мъж:

Истинският мъж оценява не само външната красота, но и вътрешната

Ако гаджето ви непрекъснато ви прави комплименти за това колко сте красива или какво перфектно тяло имате, това изобщо не му трупа точки. Естествено, всяка жена обича да чува мили думи за външния си вид. Но един истински мъж никога няма да се ограничи само до външността, той ще оцени избраницата си като човек и ще похвали нейните качества. А какво по-хубаво от това да знаем, че половинката ни е с нас не само заради красотата ни, но и заради личността ни.

Истинския мъж държи на думата си

Може би често сте попадали на мъже или по-точно недорасли момченца, които вечно бягат от отговорност. Даването на дума означава, че трябва да я спазиш. Затова и един истински мъж държи на казаното, ако обещае нещо – той го прави, ако не може, просто не дава дума. Особено щом става въпрос за нещо свързано с личните ви отношения, хубаво е да знаете, че имате човек, на когото може да разчитате.

Истинският мъж не говори, а действа

Може би няма да чуете често да ви казва: „Обичам те!“. Но пък за сметка на това, като се приберете късно от работа ще ви очаква изненада – къщата ще е почистена, романтична вечеря, а за накрая ще ви е приготвил ваната. Това е истинският мъж – той не държи на думите, а на действията.

Истинският мъж е честен

Едно от най- важните неща е мъжът до вас да е спечелил доверието ви. Да е честен, да не ви лъже и дори и да има нещо, което е направил, да си го признае, вместо да го крие. Нищо не крепи по-добре една връзка от взаимното доверие.

Истинският мъж не изневерява

Мъжът не би трябвало да се държи като още неориентирано и непораснало момченце, което се заглежда по всяка красива мацка. Безкрайните флиртове и свалки го правят да изглежда незрял и несериозен, както в очите на другите мъже, така и в тези на жените. За истинския мъж изневярата е нещо, което никога не би допуснал, защото той обича половинката си, държи на нея и никога не би я наранил заради някаква моментна страст.

Истинският мъж не се притеснява от мотивацията ви

Мъжът, който си е поставил високи цели, иска да бъде с жена, която е също толкова мотивирана в изграждане на бъдещето си. Затова един истински мъж никога няма да се притесни, ако сте прекалено мотивирани да успеете. Напротив, той ще ви подкрепи изцяло! Ако мъжът ви бута надолу и не ви помага в осъществяването на целите ви, то той определено не е за вас.

Истинският мъж е директен

Да, той е директен, но никога груб! Все пак има голяма разлика между двете. Както споменахме по-нагоре, в една връзка отношенията трябва да са искрени, без лъжи и тайни. Затова и истинският мъж трябва винаги да е директен и откровен, но не и да ви обижда.

Истинският мъж винаги полага старание във връзката

Много често мъжете забравят да правят изненади, да радват половинките си с мили думи и жестове. Една връзка не е само да получаваш, но и да даваш и истинският мъж знае това много добре. Той е готов на всичко, за да направи половинката си щастлива и да я накара да се чувства най-обичаната жена.

Истинският мъж уважава жената до себе си

Няма нищо по-лошо от това човекът до вас да не ви уважава и да не зачита мнението ви. Жената не е даденост и всеки мъж трябва да се държи с подобаващо. Истинският мъж ще ви третира като равна и ще ви обгражда с вниманието, което заслужавате. С него винаги ще се чувствате добре и никога няма да ви липсва нищо.

Истинският мъж ви обича каквато сте

Никой не е перфектен, всеки си има своите малки недостатъци. Важното е вашата половинка да ви приема каквато сте и да харесва дори и негативните ви черти. Любовта значи да обичаш човека заради самия него и въпреки него. Истинският мъж ще ви вдъхновява и окуражава и никога няма да се опитва да ви промени.

Източник: iwoman.bg

Подобни статии

Top