Как да се облечем в новогодишната нощ?

Желанието ни да изглеждаме красиви и стилни в празничната нощ и да зарадваме близките си със сигурност  ще достигне своята връхна точка дни преди Нова година.

Обратното броене до края на тази година започна и е време да решите как да изглеждате в новогодишната нощ.

Прекрасна рокля, красиви обувки, ефектно бижу, грим и прическа, с чаша шампанско в компанията на някой любим или в най-дивата и шумна компания. Чувството от това, че сте прекрасни и неотразими, за което стабилно сте се постарали, е неповторимо.

Най-важната част при избора на облекло е да се съобразите с това къде ще празнувате.

Ако посрещате новата 2016-та година у дома с роднини или приятели, облечете нещо по-празнично от обикновено, но не прекалявайте. Не само ще изглеждате нелепо докато сервирате на гостите си в ужасно тясна или къса рокля, но и така ще се чувствате.

Може да съчетаете дълга пола или пола до коляното с блуза или тениска, както и панталон и по-ежедневна риза. Празнично, удобно и най-вече съобразено с обстановката.

Ако не вие сте домакините на партито, това съвсем не означава, че трябва да сложите бална рокля. Хубаво е да се уговорите с компанията колко официално ще е партито, за да не попадате в нелепи ситуации.

За много хора посрещането на Нова година на градския площад се е превърнало в традиция и те знаят как да се облекат. Но ако тази година сте решили за първи път и вие да се включите в общия купон, то знайте че трябва да се облечете преди всичко с топли и удобни дрехи.

Това не означава да се облечете като ескимос и да забравите напълно за естетиката и красотата. Подберете тоалет, в който ще се чувствате удобно, но не забравяйте, че това което ще се вижда не е ефектната ви риза, а връхното ви палто. За това може да акцентирате върху аксесоарите – ръкавици, шапка, шал.

Ако ще посрещате Нова година в ресторант или друг вид заведение, то тогава може да се развихрите с официалните тоалети. Но за да не треперите от студ с тънка рокля или голямо деколте, с разголен гръб или къса пола, изберете онези дрехи, които ще ви накарат да се чувствате комфортно и стилно.

Каквото и да изберете, на първо място поставете комфорта и удобството, защото без тях, дори и в най-прекрасния тоалет рискувате да провалите празничната нощ.

Подобни статии

Top